2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نميدونم ولی سال پیش بعداز سقط یه قلمبه سفت تو سینه م پیدا کردم یه مدت رازیانه میخوردم یه روز دیدم نیستش سینه م شل شل شده بود بااون حال رفتم سونو سینه گفت فیبروکیستسکه بعداز اون گاهی سفت میشه گاهی زیاد سفت نیست من دنبالشو نگرفتم ولی باید برم دکتر دوباره.شما تو سونو بهتون گفت گراماتوز؟

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
من نميدونم ولی سال پیش بعداز سقط یه قلمبه سفت تو سینه م پیدا کردم یه مدت رازیانه میخوردم یه روز دیدم ...

من سینم عفونت کرد همزمان با حس توده زیر سینم بیوپسی کردم گفت ماستیت گراماتوزه

من نميدونم ولی سال پیش بعداز سقط یه قلمبه سفت تو سینه م پیدا کردم یه مدت رازیانه میخوردم یه روز دیدم ...

من درد خیلی داشتم بار اول الان نه زیاد حتما دکتر برو سونو بده خیالت راحت بشه ان شاالله چیزی نیست 

من درد خیلی داشتم بار اول الان نه زیاد حتما دکتر برو سونو بده خیالت راحت بشه ان شاالله چیزی نیست&nbs ...

ان شاء الله که خوب میشه نگران نباش نگرانی آدمو بدتر مریض میکنه

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار