2777
2789
عنوان

چرا اون تاپیک تعطیل شد😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
اوه ول کن بابا مگه دست خودت بوده ک اونجا ب دنیا بیایی و اون لهجه رو داشته باشی یا مگه اونا ب انتخا ...

حالا بنظرت کاربدی کردم..گروه روترک کردم

بهم میگن به خودش خریده و بچه هست قهر کرده😔😔

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من خودم یکی از کسایی بودم ک براش گزارش زدم😁

اهان همونی که گفتی ازم متنفری واقعا مجازی چه کارا که نمیکنه تو مجازی هم حسودی هم و میکنید واقعا 

من فک کردم حرفت شوخیه منم از تو خیلی متنفرم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بنظرت کاربدی کردم..گروه روترک کردم بهم میگن به خودش خریده و بچه هست قهر کرده😔😔

نه بابا

نهایتش بگو دستم خورد یا گوشی دست بچه بوده

اشکالی نداره

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
نه بابا نهایتش بگو دستم خورد یا گوشی دست بچه بوده اشکالی نداره

😘🧡♥️😘

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
اهان همونی که گفتی ازم متنفری واقعا مجازی چه کارا که نمیکنه تو مجازی هم حسودی هم و میکنید واقعا  ...

میدونم گلم دل ب دل راه داره🌷

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
بعله

هیچی گلم تا اومدم پستتو بخونم تاپیک ترکید..خواستم ببینم چی گفته بودی بهم.بعدش دیگه متوجه شدم چی گفتی😘😘

هیچی گلم تا اومدم پستتو بخونم تاپیک ترکید..خواستم ببینم چی گفته بودی بهم.بعدش دیگه متوجه شدم چی گفتی ...

اهان عزیز

گفتم چون بهت توهین کردن توهم به ی قسمت دیگه توهین کن و بگو ناراحت نشیدا منظورم این نیس 

نمیدونم ولی وقتی یکی غرورتو بشکونه همه میان و میشکونن

تایپیک منم بیاین

چشم میام الان