2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من☝️ علائم نداشتم، تو سونو گفت قلب تشکیل نشده و دیگم نمیشه نه خونریزی داشتم نه لک ویارم در حد هفت ...

عزیززززززززم الهی خدا حفظش کنه برات ، منم مثل شمام الان هنوز ویار دارم ولی خونریزی و لکه بینی  ندارم

من6هفته بودم سقط شد ساعت4صب لک دیدم بعد رفتم بیمارستان فقط گفتن استراحت کن تازه4روز بعدشم تعطیلی بو ...

الهی بمیرم میدونم چی میگی منم همینطور هیچکس جز خودمو شوهرم نمیدونه همش باید بغضمو قورت بدم

من سرسینه هام میسوخت وقتی حامله شدم بعد یهو قطع شد تو گوگل خوندم وقتی دیگ نسوزه نشونه های سقطه ب هرک ...

منم سینه م درد میکرد ی ذره از هفته پیش دیگه قطع شد فهمیدم ی چیزی هست

قبلش درد و خونریزی نداشتی عزیزم ؟

نه فقط قرصا زیر زبونی بود دیگه . ۶ تا باید میخوردم . سر ۴ ۵ زیر دلم گرفت مث پری . بعد دم دم های صبح شروع شد خونریزی مث پریود دقیقا درد ترسناکی ام نبود اصلا . فقط ببخشید دفع اول بخاطر قرص ها اسهالی بود (بازم عذر میخوام)

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
دردش مگه مثل پریودی نیست؟

نميدونم ميگفت مثل پريودي بود يكم شديدتر ولي ١٠ دقيقه كلا طول كشيده

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
چند وقت بعد بارداری پوچ میشه باردار شد؟

بستگی داره بدنت چطوره معمولا ۶ ماه بعدش !! می شه دوباره اقدام کرد!!!   ببین پریودهات کی منظم می شه وضع جسمی و روحیت کی دوباره مثل قبل می شه!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖