2777
2789
عنوان

چندتا بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 77 پست

خواهر برادر شاید رفت و امد نکنن ولی تو سختیا اولین کسی که به داد ادم میرسه همین هستن

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من طعم هر دوشو چشیدم  چون تفاوت سنیم با خواهرم زیاده  تک فرزندی عالیه  بینهایت پشی ...

وقتی تفاوت سنیتون زیاده بنظرم اصلا حکم خواهر نداره برات حق داری بگی بده

خدایا شکرت
حالا از لحاظ مالی که ان شاالله هیچ کس گرفتار نشه ولی از لخاظ عاطفی و روحی بخوای یک ساعت پیش خواهر یا ...

پس انشالله هم هیچ وقت ادم گرفتار حالات روحی و عاطفی نشه که بخواد به خواهر و برادری احتیاج داشته باش ک درد و دل کن واسش، حالا چرا برداشت شما فراری بود؟؟؟؟؟ میگم مشکلات جامعه و زندکی نمیزاره سالی یکبار بیشتر همدیگرو ببینیم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
عزیزم طعم خواهر برادر نچشیدیم ولی اطرافمون زیاااد دیدیم مشکلات خانوادگی. البته همه نه خیلیا هم خوبن ...

من اصلا بحثم خوب بودنشون نیست انتظاری ازکسی ندارم چون مگه من چکارواسشون کردم که بخام زندگیشون وقف من کنن طبیعیه هرکس سرگرم زندگیشه، همینکه میرم خونه بابام میبینمشون برام کافیه

خدایا شکرت
دقیقا  حالا والدین به خاطر خواسته های خودشون دلشون میخواد جنسشون جور باشه یه دختر داشته باشن ی ...

دختر من سومه هی میگه خواهر برادر.ولی درواقع همبازی میخواد نه خواهر برادر.میبرمش پارک یا پیش دوستاش با دوتاشون بازی میکنه یادش میره😂

دختر من سومه هی میگه خواهر برادر.ولی درواقع همبازی میخواد نه خواهر برادر.میبرمش پارک یا پیش دوستاش ب ...

بسیار کار خوبی میکنی عزیزم

همین دخترت فردا که بچه بیاری و راه بیفته دفتر و کتاب و قلمش رو داغون کنه بیچارت میکنه که چیه مراحم برام آوردی

دقیقا خواستش در همون حده در حد 5 دقیقه بازی

بیشتر تحمل نخواهد کرد

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
وقتی تفاوت سنیتون زیاده بنظرم اصلا حکم خواهر نداره برات حق داری بگی بده

من بزرگترم 

حکم همون خواهر رو داره برام

ولی هر کی پی کار و زندگی خودشه ، کاری بهم نداریم 

نه پشت همیم نه رودرروی هم 

خنثی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بسیار کار خوبی میکنی عزیزم همین دخترت فردا که بچه بیاری و راه بیفته دفتر و کتاب و قلمش رو داغون کنه ...

دقیقا.تمام بچه هایی که دیدم درگیرن با خواهر برادراشون.بازی هست ولی دعوا و گریه زاری و داد و بیدادم هست.ارامش خونه به هم میخوره.مام بی اعصاب😂

حالا از لحاظ مالی که ان شاالله هیچ کس گرفتار نشه ولی از لخاظ عاطفی و روحی بخوای یک ساعت پیش خواهر یا ...

چرا عزیزم واسه من فرستاده بودی،  اشکال نداره خخخخ

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.