2777
2789
عنوان

بد آوردن پشت هم مگه میشه

129 بازدید | 19 پست

بچها از،وقتی خونه خریدیم اصلا نمیتونیم نفس بکشیم 

یا ماشین  داره خراب میشه یا یخچال میسوزه  هر هفته ما یه مشکلی داریم اصلا پول برامون نمیمونه تا پول قسط اماده میکنم وسایلمون داره خراب میشه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم دعایی چیزی ندارین بخونم در امان باشیم

سلام. استارتر ببخشید❤️‍🩹

میشه این تاپیکمو گزارش بزنید؟! میخوام از لیست تاپیکام پاک شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16888704/اه?postId=393689160

گزارش زدین بلایکین صلوات بگم براتون👀🤍

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز صدقه بده

یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس.  یه دختر تنها ولی خودساخته.   عطر تمشک،  رنگ. بنفش.   یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

چشم زخم

گاهی هم طلسم

چشم زخم انرژی منفی

حسادت انرژی منفیه

قربانی بدید برای خونه

توی خونه اذان پخش کنید

@lady.energy7 اینستا 👉 

نور درمانی این پیج هم میتونید شرکت کنید

کانال تلگرام روی بایو پیج هست 

موارد نوردرمانی بالای تلگرام پین شده 

هر ایتم صد هزار تومنه 

کسی خونتون را نده اگه میخوایی آرامش داشته باشی خدا میدونه چقدر بد خواهان سوختن با خونه خریدنت

دقیقا تا ما خریدیم همه فکر خرید خونن هی میگن خونه ویلایی خوبه فلان 

دقیقا تا ما خریدیم همه فکر خرید خونن هی میگن خونه ویلایی خوبه فلان

باز خوبه برا تو تعریف میکنن برا ما عیب میگیرن البته اینکه کسیو راه نمیدم خونم ک گوه خوری کنه هم بی تاثیر نیست🤣🤣🤣