2777
2789
عنوان

کسی بچش از این کارا میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 48 پست
نه الان 1 ساله اینجوری شده، نمیتونم سخت نگیرم موهاش بلنده  میگه کش نزن، امروز می فته مدرسه 3بار ...

سخت نگیر بذار راحت باشه پسر منم دقیقا همینطور بود تا مدت ها برا بیرون شلوار تو خونه ای میپوشید حتی مهمونی هر چی میکردم تنش درش می اورد از سرما یخ میزنه ولی کاپشن و سویشرت نمیپوشه یک سال تمام به جای فرم مدرسه با فرم ورزش میرفت . خودش کم کم فهمید

این شورت نپوشیدنش برا من خیلی مهمه آخه مدرسه هم نمیپوشه خوب نیست این مدلی کلاس اول و دوم می پوشید مش ...

چرا اتفاقا دکترا میگن اصلا شورت نپوشین خوب نیست.من خودمم نمیپوشم چجوری به زور تن طفلک کنم😂بابا سخت نگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم تا پارسال رفتاراش خیلی رو مخ بود 

حتما زیر مانتو باید لباس استین بلند میپوشید 

بعد استین لباسش یکم میرفت بالا جیغ میکشید 

پایین شلوارش حتما باید رو کفشش بدون تا خوردن میموند 

وای کفششو نگو از این مدل چسبی بود ۱۰بار این چسب و باز و بسته میکرد تا صافو صوف شه 

یعنی میخاست بره مدرسه دیونه میشدم ها 

خداروشکر امسال بهتر شده اصلا درگیر نیس 

ولی تو خونه دلش میخاد موهاش باز باشه 

تا میرسه سریع کش موشو باز میکنه 

من بدم میاد موهاش باز و شلخته باشه 

حرص میخورم

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
نه عزیزم مشکل روانی نداره مثل بچه های من لجبازه.بچه ی من که بامدادقرمز می نویسه جاشم بعدپاک کردن رود ...

عزیزم من الان مشکلم اینه  که گوش به حرفش بدم یا به زور و گول و قصه براش بپوشم مثلا نمیشه 5 ساعت پای بدون جوراب توی کفش اسپرت باشه، 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
دخترمنم تا پارسال رفتاراش خیلی رو مخ بود  حتما زیر مانتو باید لباس استین بلند میپوشید  ب ...

شما چکار میکردی وقتی این کارا رو میکرد،دعواش نمیکردی. 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
سخت نگیر بذار راحت باشه پسر منم دقیقا همینطور بود تا مدت ها برا بیرون شلوار تو خونه ای میپوشید حتی م ...

یعنی خوب میشه؟؟حرص نمیخوردی  شما؟ 

عزیزم من الان مشکلم اینه  که گوش به حرفش بدم یا به زور و گول و قصه براش بپوشم مثلا نمیشه 5 ساعت ...

چرا نمیشه عزیزم.دو حالت داره یا پاشو میزنه و زخم میکنه و دو روز بعد جوراب میپوشه خودش.یا که نه راحته و فقط پاش بو میگیره.اونم همینکه رسید بگو بشوره پاشو تو کفششم چندروز یه بار جوش شیرین بریز

چرا نمیشه عزیزم.دو حالت داره یا پاشو میزنه و زخم میکنه و دو روز بعد جوراب میپوشه خودش.یا که نه راحته ...

خوش بحال شما چقد ریلکس و مثبتی کاش من اینجوری بودم 

وای بچهای من خیلی لجبازن چندشب پیش برای یه عروسک دعواشون شدیکیشون سنگ پرت توسرخواهرش .یکیشون اگه دعو ...

عزیزم، یا ما کم صبر شدیم یا بچه ها لجباز شدن، مامانم میگه شما هام اذیت میکردین شما مادران الان کم صبر شدین ولی من یادم نمیاد از این کارا میکردم

حالا دخترم به کفشم گیر میده به خدا تو این اوضاع ءرونی چقدر پول کفش میدم براش هر چی که می خرم ی بهونه میگیره این پامو زد این اینجاش اینجوری الان برا مدرسش تقریبا حالت کتونی خریدم چند روز پیش احساس کردم ی کم به پاش گشاده گفتم کفشت گشاده گفته اره گفتم چرا رفتیم بخریم نگفتی گفته اون جورابا ضخیم پام بود اون موقع خوب بود اعصابم به هم ریخته چون اصلا دوست ندارم کفش از پا دربیاد همیشه هم همین مشکلا رو دارم باهاش

یعنی خوب میشه؟؟حرص نمیخوردی  شما؟

خرص تا دلت بخاد خوردم هر جا میرفتیم مهمونی میگفتن مگه این بچه لباس نداره ؟هر چی با زبون خوش با دعوا گفتم فایده نداشت منم بیخیال شدم بعد مدتی خودش خوب شد 

حالا دخترم به کفشم گیر میده به خدا تو این اوضاع ءرونی چقدر پول کفش میدم براش هر چی که می خرم ی بهونه ...

درکت میکنم دختر منم چند جفت کفش و جوراب بلا استفاده داره