2777
2789
عنوان

کسی بچش از این کارا میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 48 پست
دخترشما تومشق نوشتن لجبازه؟منکه بعضی وقتا که لجبازی میکنندبهشون میزنم.بگونبستی برات کوتاه میکنم

من حتی بهش میگم موهات بلند شده نه میزاری من خوب بشورم نه میزاری خوب برس بکشم پس بیا بریم کوتاهشون کن جیغ میکشه که نه نمیخوام من دلم موی بلند میخواد چون که  بچگی چون نمیزاشت ببندم همیشه موهاشو کوتاه می کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترشما تومشق نوشتن لجبازه؟منکه بعضی وقتا که لجبازی میکنندبهشون میزنم.بگونبستی برات کوتاه میکنم

اره بخدا سر مشق نوشتنشم مکافات داریم، میگم که کوتاه کنه میشه فقط گریه میکنه بعدش دوباره کار خودشو میکنه

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
دختر منم همینجوریه.کلاس سومه.شورت نمیپوشه.موهاشو دوس داره باز باشه.شلوارشو مایین نگه میداره.من کاریش ...

واقعا یعنی یکی مثل دختر منم هست اینجوری درد آدم کمتر میشه همش با خودم میگم شاید یه مشکل روانی باشه و درمان نشه بزرگتر بشه بدتر بشه نمیدونم بخدا

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
دختر منم تا بچه بود اصلا نمیزاشت موهاشو با کش ببندم یا حتی گیره بزنم الان تو 9 ساله موهاش بلند شده ت ...

واقعا چکار باید کرد میترسم بزرگ تر بشه گیر دادنشم  بیشتر بشه

واقعا یعنی یکی مثل دختر منم هست اینجوری درد آدم کمتر میشه همش با خودم میگم شاید یه مشکل روانی باشه و ...

وا رو بچه چرا اسم میزاری دختر😂😂بچن دیگه.هرکسی یه جوریه.دخترای مام اینجوری.من خودم عادت دارم شلوارمو تا بالای شکمم بکشم شوهرم میگه انگار خشایاری😆هرکس یه جوریه

دختر منم اینجور هست

هر چیزی کمی تنگ باشه یا حس کنه اذیت میکنه نمیپوشه

شلوارای بیرونی لی یا کتان دکمه دار و راسته یا لوله تفنگل ابدا

لباس زیر اصلا

کافشن یا  پالتو دکمه نمیبنده توی سرمای این شهر

تمام لباسهاش زیر ناف باید باشه

تو خونه هم مکافاتی دارم لباسهای خودش رو نمیپوشه میگه سختمه بعد میره لباسهای منو میپوشه که واسش گل و گشاد باشه . اونم بدونه شلوار فقط یه تاپ یا تی شرت منو میپوشه

کنارش شدیدا وسواس داره

دیوونه شدم

سال اول مدرسه روزی یه بار میرفتم اونجا میبردمش دستشویی دیگه مربیش اجازه نداد تا بیاد خونه انقدر نگه میداره که دائم کلیه هاش درد داره

دقیقا منم مثل شما روانی شدم از کاراش نمیدونم چه جوری برخورد کنم

مشاور بردم یه جلسه تازه شروع کردم شاید تاثیر بزاره شما هم ببر

چه خوش است انتظار تو ...
وا رو بچه چرا اسم میزاری دختر😂😂بچن دیگه.هرکسی یه جوریه.دخترای مام اینجوری.من خودم عادت دارم شلوارم ...

چقد شما خوب و راحت کنار میاین کاش منم اینجوری بودم، پس نتیجه میگیریم من مشکل دارم من باید درمان بشم

دختر منم اینجور هست هر چیزی کمی تنگ باشه یا حس کنه اذیت میکنه نمیپوشه شلوارای بیرونی لی یا کتان دک ...

تپل نیس دخترت؟دختر من یکم تپله همین مدله.اصلا لباس تنگو نمیتونه تحمل کنه.دیگه میدم‌میدوزن براش هم اون راضی هم اعصاب من راحت

چقد شما خوب و راحت کنار میاین کاش منم اینجوری بودم، پس نتیجه میگیریم من مشکل دارم من باید درمان بشم

نه والا

بچه های الان لجبازن

میخوان از اول هر چی خودشون میگن باشه

چه خوش است انتظار تو ...
دختر منم همینجوریه.کلاس سومه.شورت نمیپوشه.موهاشو دوس داره باز باشه.شلوارشو مایین نگه میداره.من کاریش ...

این شورت نپوشیدنش برا من خیلی مهمه آخه مدرسه هم نمیپوشه خوب نیست این مدلی کلاس اول و دوم می پوشید مشکلی نداشت امسال نمیپوشه 

دختر منم اینجور هست هر چیزی کمی تنگ باشه یا حس کنه اذیت میکنه نمیپوشه شلوارای بیرونی لی یا کتان دک ...

شهر ما مشاور خوب نداره  پیش دوتامشاور بردم اصلا چیزی حالیشون  نبود میشه درخواست دوستیم و قبول کنی از تجربیات شما با مشاورتونم استفاده کنم