2777
2789
عنوان

کسی بچش از این کارا میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 48 پست
خرص تا دلت بخاد خوردم هر جا میرفتیم مهمونی میگفتن مگه این بچه لباس نداره ؟هر چی با زبون خوش با دعوا ...

خدا کنه دختر منم خوب بشه من اینقدر عصبانی میشم سر کاراش که خودمو میزنم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
شما چکار میکردی وقتی این کارا رو میکرد،دعواش نمیکردی. 

دعواش که میکردم فکر کن نیم ساعت درگیر استین لباس و کفش بودیم هر روز ‌بخاطر همین مجبور بودم صب خیلی زود بیدارش کنم ک دیر نشه مدرسه ش 

داداش ک بدنیا اومد بهتر شده 

نمیدونم انگار تاثیر داشته 

دخترت تک فرزنده؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم دختر منم چند جفت کفش و جوراب بلا استفاده داره

وای باورت نمیشه یه لباس عید پارسال خریدم براش همونو همه جا میپوشید خونه عروسی مهمونی بازار اصلا حاضر نبود درش بیاره چیز دیگه ای بپوشه اخرش یه روز از حرص پارش کردم 

در حال حاضر از شلوار لی خیلی بدش میاد میگه اذیت میشم البته اینم بگم که چاق بودنشم بی تاثیر نیس .چندتا شلوار نو داره ک دیگه تنگ شدن واسش 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
دعواش که میکردم فکر کن نیم ساعت درگیر استین لباس و کفش بودیم هر روز ‌بخاطر همین مجبور بودم صب خیلی ز ...

نه عزیزم یه پسر 1 ساله هم دارم اتفاقا مال ما داداشش که اومده بدتر شده

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....