2777
2789
عنوان

کسی بچش از این کارا میکنه؟؟؟

1883 بازدید | 48 پست

الان 1ساله دخترم روی بعضی چیزا گیر میده مثلا شلوار میپوشه  میگه باید زیر ناف باشه، شورت نمیپوشه  میگه اذیت میشم، کش مو نمیبنده، جوراب نمیپوشه میگه فشار میاره به پام بخدا بیرون یا مدرسه میخواد بره جگرم خونه من میپوشم اون در میاره دیوونه شدم از کاراش

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بعضی بچه ها خیلی حساسن

چکار باید بکنم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
6 ساله، 

شاید تحت تاثیر دوستیه یاشایدم فیلمی چیزی دیده روش اثرگذاشته زیاد سخت نگیر بدترمیشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

منم بچه بودم ،اگه استینم به مچم میرسید یا شلوارم رو پام میگرفت ،چندش آور بود برام ،حتی بقیه رو هم میدیدم اذیت میشدم ،میخوغستم شلواراشون رو بکشم بالا ،یا جوراب نمیپوشیدم 

الانم نمیتونم لباس تنگ بپوشم و احساس خفگی میکنم،جوراب تا مجبور نباشم نمیپوشم

پسر منم حساسه رو یه چیزایی. کلا تو سرما و گرما فقط صندل میپوشه هر مدل کتونی میخرم اصلا نمیپوشه. یا از لباس فرمای مدرسه متنفره واقعا با بدبختی میپوشه. تو خونه همیشه تو سرما و گرما با یه شورته. شاید باورت نشه یه ماه پیش با قطار اتوبوسی میرفتیم دو تایی با پسرم جایی. تمام مدت با یه شورت بود . نمیپوشید لباس. مردم میگفتن بچه مگه اومدی لب دریا !!!!!

شاید تحت تاثیر دوستیه یاشایدم فیلمی چیزی دیده روش اثرگذاشته زیاد سخت نگیر بدترمیشه

نه الان 1 ساله اینجوری شده، نمیتونم سخت نگیرم موهاش بلنده  میگه کش نزن، امروز می فته مدرسه 3بار من جوراب پوشیدم براش اون در آورده اخرشب گریه کنون رفت مدرسه 

خودتا ناراحت نکن یکی از بچهای منم هرچی که مربی پیش دبستانی میده رامن واسش بکشم نمیکشه هرچی خودش میخا ...

دقیقا مثل دختر من، 

دختر منم تا بچه بود اصلا نمیزاشت موهاشو با کش ببندم یا حتی گیره بزنم الان تو 9 ساله موهاش بلند شده تا از خواب بیدار میشه بعداز شستن صورتش ی شونه به موهاش میکشه میاد و میگه برام ببند موهای جلوش کوتاهتر از عقبشه هر چی میگم ی گیره بزن گوش نمیکنه و رو اعصابمه موهاشم نمیزاره من برس بکشم همیشه زیر موهاش گره خوردس شورتم از تابستون تا حالا نمیپوشه میگه اذیتم میکنه به قول شما با زور می پوشونم در میاره کلا هر جور خودش راحت باشه همون کارو باید بکنه والا منم درمونده شدم به حرف هیچکسم نیست که مثلا بگم خالش باهاش حرف بزنه گوش میکنه خیلی لجبازه