2777
2789
عنوان

امشب یه درس بزرگ گرفتم

1835 بازدید | 37 پست

امشب فهمیدم قطعا هرچیزی که برای دیگران خوبه و قشنگه یا هرچیزی که دیگران‌میگن بهت میاد رو نباید جدی بگیری. مدت ها بودرفته بودم توی فکر کاشت مژه 

خیلی رفتم اینور اونور که مژه بزارم 

دم زایمانمه توی ۳۸ هفته ام 

هفته پیش اینکارو کردم و امروز تمام مژه هام رو با دستای خودم‌کندم

با اینکه قبلا مژهای بلند و قشنگی داشتم ولی کرم کاشت مژه داشت مغزمو میخورد.

از روز کاشتم تا امشب لحظه ارامش نداشتم و انگار تیغ توی چشمم بود این شد یه تجربه که هرچیزی که قشنگه حتما خوب نیست‌.

حالا مژه ام کچل شده و من‌خیلی ناراحتم 

بنطرتون‌ تقویتی چی بزنم‌تا دوباره رشد کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو غن سیاهدونه میزنم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خانم ها من ابروهام خوبه یعنی ابرو دارم ولی دوست دارم پهن تر و خوش حالت باشه حالتسو دوست ندارم به نظرتون چبکار کنم هاشور خوبه با لیفتینگ

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اگه میخوای کرچک بزنی مواظب باش تو چشمت نره

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

الهیییی اشکال نداره اتفاقیه ک افتاده منم میخاستم انجام بدم خوبه ک انقد احساس مسولیت داری بقیه رو آگاه کنی . عزیزم روغن کرچک برا رشد مژه خوبه ولی داخل چشات تره چون باعث حساسیت میشه البته هرچیز خارجی ای ک داخل چشم بره حساسیت ایجاد میکنه

😑😑😑😑

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

روغن فندق برای من معجزه کرد   

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی