2777
2789
عنوان

امشب یه درس بزرگ گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 37 پست

من روغن بادوم تلخ میزنم شبا. میتونی کرچکم بزنی اگه حساسیت نداری حساسیت داشته باشی چشمت عفونت می کنه و حتما با یه چیز دیگه مثل روغن زیتون بزن. دوقسمت از روغن زیتون یه قسمت از کرچک. محلول تقویت مژه ماوالا هم یکی از دوستام میزد راضی بود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امشب این بلا سرم اومد یه چشم کچل شذ فردا انشاا... میرم اون یکی چشمو خودش دربیاره

چشتو حالا چرا خواهر😂😂😂😂😂😂

بده مژهاتو بکنه

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
خانم ها من ابروهام خوبه یعنی ابرو دارم ولی دوست دارم پهن تر و خوش حالت باشه حالتسو دوست ندارم به نظر ...

با محلول سینره تقویت کن و‌برو پیش اینایی که تکنیک تیغ و‌قیچی انجام‌میدن 

بعد از ۲-۳ ماه ابروهات مثل اینا میشه که هاشور زدن اما طبیعی و قشنگ 

چیه این تکنیک بیشتر توضیح میدی

منم تازه باهاش آشنا شدم 

گویا باید ۲-۳ هفته ای یه بار بری آرایشگاه،ابروهاتو فقط با قیچی و تیغ تمیز میکنه 

خودشم بهت میگه با چی تقویتشون کنی و اصلااااا موچین نزنی بهشون

چند بار که بری پیشش دیگه ابروهات پهن و خوشگل میشه 

تهرانی ؟ 

با محلول سینره تقویت کن و‌برو پیش اینایی که تکنیک تیغ و‌قیچی انجام‌میدن  بعد از ۲-۳ ماه ابروها ...

میشه بیشتر توضبح بدی تکنیک تیغ و قیچی چی هست از کجا بلید پیداشون کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم تازه باهاش آشنا شدم  گویا باید ۲-۳ هفته ای یه بار بری آرایشگاه،ابروهاتو فقط با قیچی و تیغ ...

منم تهرانم میشه ادرس بدی من ابروهام نه پهن نه باریک 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینجا رو ببین  https://www.instagram.com/p/B02qHS-ALXO/?igshid=h0qdl4xt4ay5   اگه ...

وای دیدم چفدر خوبه چه جوری ابرو به اون کچلی اون شد اولین عکس کل ابرو تیغ زده یعنی؟