2777
2789
عنوان

ازدواج با سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 98 پست
عزیزم منظورتونو فهمیدم ،آدم کلا اگه خواستگار خوب نیومد مجرد بمونه بهتره ،شما میگین عجله نکنین خوب می ...

من میگم به هر قیمتی ازدواج نکنید اونم با یه آدم اشتباهی اصل حرف من اینه.

اون خانوم گفتن اگر خواستگار نداری ازدواج کن یعنی با هر کی شد شد مهم نیست 

ان شالله همه خوشبخت بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی که پول زیاد داره و دنبال دختر جوانی مثل تو هست داره با پولش آدم میخره .، چون اگر از نظر عقلی بررسی کنیم شما وقتی ثروتمند باشی و زندگیت اوکی باشه دنبال یه پسر خوشگل و خوشتیپ همسن خودت میری و اونو بیشتر میپسندی تا یه پسر مثلا ۱۷ ساله...

عزیزم مراقب خودت باش برو مشاوره

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
۲۰ سال بالا یعنی میری تو یه قفس طلا!!!!

قفس طلا 🤣😂😅😁وای گفتین من یه خاطر خا داشتم شرکت نفتی بود مال پالایشگاه آبادان ۲۳ سال ازم بزرگتر بود چسبیده بود میگفت میخام بیام خواستگاریت آدرس میخاست ازم فوق دیپلمم بود میگفت هر چیم بخای واست میخرمو دوست دارمو از این حرفا ،همش پیام میداد به گوشیم تبریک تولد میگفت بم ،مرتب بم زنگ میزد ولی من رد دادم بش ولی خب تو اون مدت کم رابطه مجازیمون وابستش شده بودم میگفت اهواز خونه دارم اومدی دانشگاه اهواز بیا خونم

به این ازدواج به چشم یه پله ترقی نگاه کن  یعنی با پولش واسه خودت شغلی دست و پا کن که بتونی مست ...

راستش مگه میشه فقط به چشم یه ترقی نگاه کرد ،الان دکترم باشی زندگی خوبی نداشته باشی راضی نیستی،آدم به عشق احتیاج داره وگرنه میره با یه جوون یا ممکنه ازش بچه دار شی