2777
2789
عنوان

ازدواج با سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اقدام کردم فعلا نشده.شوهرم دوستداره خودم نه

بخدا بچه اونقدر دردسر داره که شوهرت کمکتم‌کنه خونه دارم باشی باز کم میاری ،من اگه بابام کمک نکنه مامانم چون شاغله بابامو مجبور میکنه کمک کنه 

من حوصله بچه ندارم

بچه نازه قشنگیاشم داره ۸۰ درصد دردسراش مال بزرگ کردنشه بنظرم خیلیم خرج داره ،برعکس من عاشق بچم ولی کلا یه سری مشکلات جسمی دارم که میترسم ازدواج کردم بچه دار شم 

چ مشکلاتی؟؟

دندونام که خیلی داغونه تو بارداریم داغون ترم میشن ،موهام خارش شدید گرفته یه مدته کلا ویتامین dمن خیلی کمه،قدم بلند نیست میترسم بچه قد کوتاه بیارم ،سینه هام خیلی کوچیکه ولی میگن فقط وقتی نی نی شیر خورد ازشون بزرگ میشن ،بعد تخمک گذاری فعال دارم که ممکنه با جلوگیریم زود حامله شم ،بارداری زودم دردسر داره 

دندونام که خیلی داغونه تو بارداریم داغون ترم میشن ،موهام خارش شدید گرفته یه مدته کلا ویتامین dمن خیل ...

خب باید یکی یکی درمانشون کنی.دور از جونت ایندوره فقط مردن چاره نداره

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
به دیر یا زود نیست به خوب ازدواج کردنه

عزیزم شما متوجه اصل حرف من نشدید 

برید یکباره دیگه بینید در جواب چه حرفی این حرف زدم.

البته که ملاک خوب ازدواج کردن است و عاقبت بخیری

عزیزم شما متوجه اصل حرف من نشدید  برید یکباره دیگه بینید در جواب چه حرفی این حرف زدم. البته ک ...

عزیزم منظورتونو فهمیدم ،آدم کلا اگه خواستگار خوب نیومد مجرد بمونه بهتره ،شما میگین عجله نکنین خوب میاد ولی من دیدم دیرم ازدواج کردن خوب نشده ازدواجشون کلا همه چی شانسیه،اگه دیر یه خوب بیاد چه بهتر ولی یه بار میبینین دیرم نیست ،به موقع یه آدم خوب میاد