سلام عزیزان،بنظرتون ازدواج با ده سال بیست سال بزرگتر از خودم بخاطر اینکه یکی درکم کنه و پول دوست دارم کار درستیه ؟آره یا نه ؟اگه نه چرا ؟آخه من خیلی تو فشارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه نازه قشنگیاشم داره ۸۰ درصد دردسراش مال بزرگ کردنشه بنظرم خیلیم خرج داره ،برعکس من عاشق بچم ولی کلا یه سری مشکلات جسمی دارم که میترسم ازدواج کردم بچه دار شم
دندونام که خیلی داغونه تو بارداریم داغون ترم میشن ،موهام خارش شدید گرفته یه مدته کلا ویتامین dمن خیلی کمه،قدم بلند نیست میترسم بچه قد کوتاه بیارم ،سینه هام خیلی کوچیکه ولی میگن فقط وقتی نی نی شیر خورد ازشون بزرگ میشن ،بعد تخمک گذاری فعال دارم که ممکنه با جلوگیریم زود حامله شم ،بارداری زودم دردسر داره
عزیزم شما متوجه اصل حرف من نشدید برید یکباره دیگه بینید در جواب چه حرفی این حرف زدم. البته ک ...
عزیزم منظورتونو فهمیدم ،آدم کلا اگه خواستگار خوب نیومد مجرد بمونه بهتره ،شما میگین عجله نکنین خوب میاد ولی من دیدم دیرم ازدواج کردن خوب نشده ازدواجشون کلا همه چی شانسیه،اگه دیر یه خوب بیاد چه بهتر ولی یه بار میبینین دیرم نیست ،به موقع یه آدم خوب میاد