2777
2789
عنوان

بیایین از چیزای ک یه لحظه جوگیر شدین خریدن بعدش پشیمون شدین بگین!

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست
عید سه سال پیش دوروز رفتم بازار باشوهر هرچقدر دورزدم ازکفشی خوشم نیومد ازاونجایی که  شوهرم اصلا ...

منم همچین غلطی کردم .ی کفش بسیار زشت خریدم اومدم با ذوق عکساشو واسه ابجیام فرستادم فقط تا دو روز داشتن وویس خنده میفرستادن بابام گفته بود این دیگ چجور کفشیه خریده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دلت بخواد خرید از رو جو داشتم

مخصوصا لوازم آرایش...چیزایی خریدم که اصلا مصرف نمیکنم مثل سایه چشم!!!کرم گریم!!!من اصلا اهل سایه زدن و آرایش سنگین نیستم خیلی کم و ملایم آرایش میکنم ولی کلی لوازم آرایش دارم همه رو هم از رو جوگیری خریدم

لباس زیر هم جزو چیزاییه که از رو جو گیری زیاد میخرم یعنی از چنتا ست خوشم میاد و نمیتونم انتخاب کنم همه رو میخرم

تو زمینه لباس میتونم الان خودم یه مغازه از لباسایی که خریدم و نپوشیدم باز کنم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

عید یه شلوار دیدم خوشم اومد ازش به زور پوشیدمش برو پسرمو شیکم پسرمو با دست فشار دادم داخل دکمشو بستم گفتم اندازشه.جذبه جذب اصلا نمیتونست باهاش بشینه ولز خودمو قانع کردم که اندازشه

هیچی دیگه همونجور گذاشتم تو چمدون به امید اینکه دومیمم پسر باشه و براش بپوشمش

آخه پسرم فقط پروش کرد اوردم خونه دیدم چقد کوچیکو ضایست براش ولی به روی خودم نیووردم😁

من یه روز به شوهرم گفتم روز زنه برام چی می خری 

اونم گفت بیا انتخاب کن برات لوازم آرایشی بگیرم 

یه مداد چشم برداشتم اونم رفت حساب کرد شده بود  ۴۸یورو😓😓😓

اونم کارت کشیده 

بود تازه میخواستم بگم یه رنگ دیگشم بگیرم  

تا گفت شده ۴۸ تا سکته رو زدم😂😂😂

نگو رفته بودیم یه لوازم آرایشی مارک که یه مداد معمولی جای دیگه ۳ یورو بود اون میداد ۳۰ یورو 

بخدا مداد رو آوردم خونه نوکرش شکست دیگه هم تراشیده نشد

تا الانم دلم نمیاد بندازم دور😂🤣😂🤣

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
من یه روز به شوهرم گفتم روز زنه برام چی می خری   اونم گفت بیا انتخاب کن برات لوازم آرایشی ...

وای منم ی رزلب 5سال پیش خریدم 50تومن خیلی زشت و بدرنگ بود چقد بابتش غصه خوردم

یه جفت کالج خریدم اینقدر توی مغازه توی پام خوشگل بود بعدکه اومدم خونه شوهرم مسخرم کرد واقعا راست میگفت خیلی زشت بود باهیچ شلواری جور درنمیومد.اینقدرم کمردرد و پادرد میگرفتم باهاش بعد چندبار انداختمش رفت.

یه روز خوب میاد