2777
2789

من خودم سه سال پیش یه مانتو ازاینا ک طرح سنتی داشت دیدم رفتم پرو کردم چقد خانم فروشنده تعریف کرد بهت میاد و...منم خریدمش .وخوشحال اومدم خونه بعد ی مدت رفتم بیرون دیدم دم در مغازه عطاری از پارچه مانتو منکردن گونی و وسایل ریختن توش اصلا با خاک یکسان شدم و مانتو رو اومدم خونه منهدمش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این مانتوها زیاد خریدم

ولی بدترین خریدم که بر اثر جو گرفتگی بود یه شیشه عطری بود که خیلی گرون شد اونیم که میخواستم نبود صرفا مشتری زبون ریخت خر شدم اصن شیشه رو میبینم حرص میخورم چون اون موقع با اون شانل میشد بخرم

برای محل کارم دمپایی میخواستم بگیرم..رفتم دمپایی فروشی یه نارنجی خوشگل چشممو گرف خریدم😶 بعد رفتم سر کار با جوراب تیره دمپایی نارنجی میپوشیدم..اولش مقاومت کردم...ولی دیدم مسخرس.. بعدش رفتم مشکی خریدم😀

یبار فروشنده لوازم ارایشی خیلی لاکچری بود ی مداد لب بسیار بسیار بسیار بد رنگ رو بهم فروخت سی تومن😐😐😐

یبارم پودر چاق کننده خریدم ولی چون ناراحتی معده داشتم رسیدم خونه پشیمون شدم 55 تومن خریده بودم

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

عید سه سال پیش دوروز رفتم بازار باشوهر هرچقدر دورزدم ازکفشی خوشم نیومد ازاونجایی که  شوهرم اصلا از شلوغی خوشش نمی اومد دیگه از ی مغازه ی کفش خریدم که نقریبا خوشم اومده بود بعد که اومدم خونه دیدم چقدر واقعا زشته ای کاش اصلا هیچی‌ نمیخریدم هنوز بعد سه سال میبینمش به خودم فحش میدم ازاون مغازهه که کلا متنفرم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

هووو من کلا جوگیرم کلی چیزا خریدم که بعد پشیمون شدم

رفتم تو بازار گشتم مانتوام لازم نداشتم عین مجبورا یه مانتو پرو گردم درستم نگاش نکردم خریدم اومدم 

زستم نبود اما یکم گشاده انگار ک اصن سایز من نیست

یه کرمپودرم خریدم ک رنگش ب من نمیخوره

شلوار خریدم ک واسم تنگ بود

و....😣😣

دوبار این بلا سرم اومده یبار یه دمپایی روفرشی خریدم سادههههههه ساده پونصد تومن جو گیر شدم کفتم چی ارزش داره 

اخه شوهرم میگه جای پول لباس مجلسی داذن ک هیچ جا دعوتم نمیشی ک بپوشی برای من توخونه تیپ بزن شب قبلش اینو گفت منم فرد حو گیرانه رفتم پونصد دادم اونو خریدم

از سگ پشیمون ترم😂

یبارم یه شلوار برداشتم تو رودروایسی پنج ساله هنوز نپوشیدم من ساده پسند چه به این همه نگین🤷🏻‍♀️

من خیلی خریدای الکی کردم ک.بعد پشیمون شدم شما هم بیاین بگین اروم شم😛

هفته پیش یه کاپشن ازدیوارگرفتم 100

حالاخیلی پشیمون شدم گول زبون چرم ونرم خانمه روخوردم

آستیناش کوتاهه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )