2777
2789

سلام.خودم مادر دوتا بچه کولیکی هستم.یکی سالها قبل یکی الان.دوتا از تجربه هام میگم.شاید بدردتون بخوره.اولیش قنداق کردن.این بچه ها خیلی بد میخوابن موقع خواب هم هی پرش دست وپا دارن که سریع بیدارشون میکنه.ولی قنداق کردن هم بدنشونو اروم میکنه هم خواب بهتروبیشتری براشون داره.دوم درست کردن ننیه .ما بهش میگیم ننی.با طناب ودوتا تیکه چوب ویه پتو درست میشه.گهواره قدیمی ها.خیلی از بچه های کولیکی توش اروم میگیرن .وشما فقط لازم پای ننی دراز بکشید وتابش بدید .که کمک خوبیه برای رفع خستگی.بقیه چه تجربه هایی دارین؟؟؟؟

من تازه ۱۸ روزه مامان شدم تواین مدت کم فهمیدم پسرم با خوابیدن روی شکم اروم میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه ۱۸ روزه مامان شدم تواین مدت کم فهمیدم پسرم با خوابیدن روی شکم اروم میشه

اگه از این توپهای بزرگ بخری وبچه ات بزاری روش واروم اروم تکونش بدی.خیلی بیشتر اروم میشه

اگه از این توپهای بزرگ بخری وبچه ات بزاری روش واروم اروم تکونش بدی.خیلی بیشتر اروم میشه

خطر نداره؟ میترسم بچه بیفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏