2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم! برا منم دعا کن میخام با میکرو باردار شم  بچه م اگه پسر باشه دوست دارم بذارمش سامیار😔😔 ...

انشالله ب حق شش ماه امام حسین باردار شی و اونی بشه ک دوس داری❤بسپار ب خدا

عزیزم! برا منم دعا کن میخام با میکرو باردار شم  بچه م اگه پسر باشه دوست دارم بذارمش سامیار😔😔 ...

الهی که همین زودیا خبر بارداریت رو تاپیک بزنی

بحق علی و اولاد علی(ع)

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم خیلی ببخشید میپرسم الان واژنت گشاد شده؟درمورد رابطه جنسی

راستش دکتر سفارش کرد تا چهل روز نزدیکی نداشته باشم منم نداشتم ولی بعد چهل روز من پریود شدم هنوز نزدیکی نکردم😀

عزیزم خیلی ببخشید میپرسم الان واژنت گشاد شده؟درمورد رابطه جنسی

بعدم یه چیزی به نظرک این گشاد شدن بیشتر درمورد قدیمیا صدق میکرده. چون بخیه نمیزدن  و تا واژن کامل جوش میخورده طول میکشیده

انشالله ب حق شش ماه امام حسین باردار شی و اونی بشه ک دوس داری❤بسپار ب خدا

ممنونم گلم!خیلی زجر کشیدم تو این مدت ایشاله خدا خودش هرچی صلاح بدونه رو پیش بیاره

تن خودت و بچت سلامت باشه عزیزدلم🌹🙏

خــــدا امیــد من است...
سزارینو انتخاب میکنم ورد طبیعی خیلی ضربه بدی بهم‌وارد کرد تحمل دردش کار هرکسی نیس منم دیگه گیر کرده ...

من از بعد سزارين هم ميترسم كلا زايمان واسم شده كابوس 😭😭😭

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
الهی که همین زودیا خبر بارداریت رو تاپیک بزنی بحق علی و اولاد علی(ع)

ممنونم عزیزم ایشاله! 

قربونت دل پاکت برم ایشاله خدا هرچی میخای بهت بده🌹♥🙏

خــــدا امیــد من است...