2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

540 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها

من عاشق یه پسری بودم تو دانشگاه خودشم ۵ سال

وقتی عاشقش شدم یه دانشجوی معمولی بود و خیلی سر به زیر و پاک و باهوش... 

اخرای فارغ التحصیلیم گفتم برم بهش بگم و رفتم گفتم

پسره اوایل باهام اوکی بود ولی از همون اول بهم گفت که براش جذابم ولی قصد ازدواج نداره

حدود ۱/۵ سال باهم دوست بودیم و هرروز به خودش مغرورتر میشد و منو بیشتر نمیدید مخصوصا اینکه دو سه باری کات کرده بودیم و من رفته بودم سمتش

تا اینکه یه ماه پیش بازم سر یچیز بیخود دعوامون شد و من مطمئنم اون از غرورش هیچوقت سمتم نمیاد و من وحشتناک دلتنگشم

بنظرتون بازم برم سمتش؟ یا بی فایدس؟

ممنون میشم جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کارو نکن چون همیشه رفتی طرف واسش سهل الوصول بودی نمیاد طرف یکم سعی کن سنگین تر باشی محلش اصلا نزار وقتی میبینش روتو بکن اونور بی تفاوتی طی کنی هر چی بیشتر بری طرفش بدتره.

به نظرم سراغ آدمایی که وجودت براشون اهمیتی نداره و فقط به خاطر منافع خودشون باهاتن نرو...عشق یه طرفه هم راه به جایی نمیبره...ولی اگه واقعا میدونی دوستت داره اون یه بحث دیگس