2777
2789
عنوان

خانوما کسی کاپ عاقدگی استفاده میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 41 پست
توضیحات تو اینترنت؟؟؟سایزش چجور بدست میاد ی دونه کافیه؟؟

یه دونه کافیه 

اگر زایمان طبیعی کردی سایز دو بگیر ، وگرنه یک کافیه 

من اولش فکر کردم اشتباه کردم سایز یک گرفتم ، بعد دیدم یک درسته 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه قیمت خریدید

من پارسال گرفتم 

تخفیف گذاشته بود داروخانه 

با تخفیف شد 160

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان دیگه کسی نوار نمیزاره باد میکنه صدای چسب هاش ممکنه بیاد واسه همین کاپ یا تامپون میزارن البته کا ...

تامپون اصلا خوب نیست استرس داری که پس نده

من که چندبار اونم برای نماز استفاده کردم که استحاضگیم بیرون نیاد و پاک بمونم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
یکم توضیح میدی چه جوریه؟

من که خیلی راضیم،باید اول تو پیج فروششون برید کامل بخونید هم توضیحاتو هم تحربیات رو،اولاش سخته اما بعدا قلقلش دستتون میاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

من استفاده میکنم هرچقد از خوبیاش بگم کم گفتم . نیازی نیس هر دفعه رفتی دستشویی خالیش کنی البته اگه مطمئن بودی پر نشده . اگه نه که خالیش میکنه و دوباره میذاری . یه دونه اش برای استفاده ی  10 ساله. 

هر داروخانه ای نداره دیجی کالاهم با تخفیف گذاشته ۲۵۰ خیییلی گرووونه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
یعنی چی برا نماز ستفاده کردی؟😬

دوران استحاضم که شروع میشد اخراش خون داخل بدن باشه پاکه بیرون بیاد باید بشوری خودتو به مقدار خون یا غسل کنی یا وضو بگیری

منم میذاشتم داخل جذب کنه و راحت نماز بخونم ولی نخش بیرون میمونه و برل دستشویی سخته و پریودی هم کم جذب داره و استرس داری پس نده

کاپم خیییلی تعریف شنیدم ولی هرجایی نداره

من که خیلی راضیم،باید اول تو پیج فروششون برید کامل بخونید هم توضیحاتو هم تحربیات رو،اولاش سخته اما ب ...

پیجش ادرسش؟؟؟