2777
2789
عنوان

خانوما کسی کاپ عاقدگی استفاده میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 41 پست
هر داروخانه ای نداره دیجی کالاهم با تخفیف گذاشته ۲۵۰ خیییلی گرووونه

از پیجش بگیر

فکر کنم همین قیمت باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پیجش بگیر فکر کنم همین قیمت باشه

نه اصلا زایمان نکردم

پیجش ادرسش چیه عزیز؟؟

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
نه اصلا زایمان نکردم پیجش ادرسش چیه عزیز؟؟

https://instagram.com/lunette_iran?igshid=15xv7ylf9yic0

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میزارین داخل حس نمیکنین یه چیزی اون تویه که حس بد بده؟

عادت میشه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
https://instagram.com/lunette_iran?igshid=15xv7ylf9yic0

به چشم خیییلی کوچیک میاد خییلی باید زود به زود عوض شه؟؟

اصلا زایمان نداشتم سایز ۱ کوچیک نیست

به چشم خیییلی کوچیک میاد خییلی باید زود به زود عوض شه؟؟ اصلا زایمان نداشتم سایز ۱ کوچیک نیست

نه سایز یک خوبه 

هر چند ساعت خالیش کن تا پر نشه 

مثلا من هر سه ساعت خالی میکنم 

هر ده سال عوضش میکنی 

دیگه نوار نمیخری و استخر هم میری راحت 

بازم مطالبش رو بخون و با مشاوراش حرف بزن 

سایز دو یه کم بزرگتره