2777
2789

سلام خانوما هرکی از کاپ قاعدگی استفاده میکنه یا اطلاع داره لطفا بگه

میخوام بخرم ولی نمیدونم چجوره

کسی که خونریزیش زیاده ی دونه براش کافیه یا هر چندساعت باید تعویض کنه

راحته و بعد چندبار استفاده مشکلی پیش نمیاره

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من استفاده میکنم 

خیلی عالیه

توضیحاتشو بخون سایزتو بگیر که نشتی نده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی قبلا اینجا کامل توضیح داده بود میگفت خیلی خوبه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من استفاده میکنم  خیلی عالیه توضیحاتشو بخون سایزتو بگیر که نشتی نده

اون دیگه چیه

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

الان دیگه کسی نوار نمیزاره باد میکنه صدای چسب هاش ممکنه بیاد واسه همین کاپ یا تامپون میزارن البته کاپ بازم شنیدم بهتره 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
عفونت و اینا نمیاره؟

اگر درست مصرف کنی نه 

اتفاقا جلوی عفونتو میگیره 

من به نوار حساسیت داشتم الان راحتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من استفاده میکنم  خیلی عالیه توضیحاتشو بخون سایزتو بگیر که نشتی نده

توضیحات تو اینترنت؟؟؟سایزش چجور بدست میاد

ی دونه کافیه؟؟

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد