2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

59 بازدید | 5 پست

دخترم سه سالش تازه تموم شده تازگیا متوجه شدم شپش زده تو موهاش خیلی خیلی ناراحتم نمیدونم چکارش کنم که زود بره یه شامپو لیندا با شونه براش خریدم ولی فایده نداشت متاسفانه

لطفا اگر راهکار قطعی میدونید برام بگید ممنونتون میشم

موهاشو کامل با سس ماینوز آغشته کن بمونه حداقل یک ساعت بعد بشور

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
موهاشو کامل با سس ماینوز آغشته کن بمونه حداقل یک ساعت بعد بشور

عزیز این راه حل امتحان شده؟

چند بار اینکارو انجام بدم ؟منظورم چندروز یکباره یا هرروز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز این راه حل امتحان شده؟ چند بار اینکارو انجام بدم ؟منظورم چندروز یکباره یا هرروز؟

اره چندونفر بودن از،این طریق جواب گرفته بودن سه روز،یه بار انجام بده .یکی با بار اول جواب گرفته بود اگه راه داره موهاشم کوتاه کن

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره چندونفر بودن از،این طریق جواب گرفته بودن سه روز،یه بار انجام بده .یکی با بار اول جواب گرفته بود ...

ممنونم خانم

خدا کمکت کنه این بارداریتو بسلامت تا آخرش ادامه بدی

برات دعا میکنم

ممنونم خانم خدا کمکت کنه این بارداریتو بسلامت تا آخرش ادامه بدی برات دعا میکنم

قربونت🌹🌹🌹

یه راه حل دیگه هم گه هست قدیمیا استفاده میکردن یه قاشق اسپند و با یک لیوان اب مخلوط کن بزار پونزده دقیقه دم بکشه بعد موهاشو باهاش بشور یه پلاستیکم بکش رو سرش چندساعت بمونه اینم حواب میده حتی کسایی هم که شپش نداشتن این کارو میکردن که نگیرن اینو یه خانومی قبلا تو نی نی سایت گفت