2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت عصبانیه سکوت سکوت سکوت سکوت بذار آروم بشه بعد بحث کنید این معجزه میکنه تو روابط زن و شوهر ...

اگه بعدا هم اجازه حرف زدن درموردش نداد چی مثلا میگه هیس تموم شد هیچی نگو سکوت کردم فکرکرده کارش درست بوده تموم شده همیشه همینه

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
آخه دو سال زیاده.بعد چند ماه ک گذشت باید اقدام کرد 

هرگز این اشتباه  رو نکن بزار حداقل یکسال از زندگیت بگذره ببین میتونی با خودش اخلاقیاتش خانواده اش کنار بیای بعد برای بچه اقدام کن . خدایی نکرده مث من نشی

الان من نه میتونم از دخترم بگذرم نه  میتونم زندگی کنم

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓

به خواهرشوهر جماعت اعتماد نکن

منه ساده اعتماد کردم خرشون که از پل گذشت هر حرفی بارم کردن ولی ارتباطمو باهاشون قطع کردم فقط در حد یه سلام 

ولی خدا میدونه چقد از سادگی من سوء استفاده کردن

خاله زنک نباش

بد خانواده ی همسرت رو جلو همسرت نگو، مخصوصا کوچیکا چون میشی یه زن غرغرو و بدبین که حرفت اعتبار نداره

اصلا درددل با کسی تو خانواده. ی شوهر نکن

اونجا میری. مرتب باش ولی لازم نیست خانواده. ی شوهرت بدونن کلی لباس و طلا و ... داری، ادمن حسودی میکنن دردسر. واسه خودت. میشه

پیش اونا به شوهرت خیلی احترام بزار

جلو خانواده ی خودت حتی به دروغ خوبی های شوهرت. رو بزرگ کن، چون نصف احساس خوشبختی ما از این میاد که بقیه فکر کنن خوشبختیم

تو دعوا هیچ وقت خونه رو. ترک نکن

با کلاس باش و خرج کن تا میشه، با قناعت تو لباس و .. ادم خونه دار نمیشه

مواظب هیکلت باش، اولاش ادم. جوگیره هی میخوره چاق میشه بعد بیا درستش کن

نمیدونم مذهبی هستی یا نه، اگر هستی همون اول کخ حرف زنا خریدار. داره، حساسیتت رو نماز همسرت نشون بده چون بعدا تره هم خورد نمیکنن

تمیز باش

جا بنداز. که لازم نیست هر. شب غذا اماده باشع، میشه بعضی وقتا غذا. از بیرون گرفت ... من جا ننداختم و واقعا معضل شده

کول بازی درنیار که مثلا ما خیلی رفیقیم و بد خانواده ی خودت رو به همسرت بگی، بعدا پتک میشه تو سرت

یه پس انداز. مخفی داشته باش

سعی کن یه پول نقدی هر چقدر، کم و زیادش مهم میست، شوهرت رو عادت. بدی ماهیانه برات بریزه

وقتی شوهرت میخواد برای خودش یا خانواده ش خرج کنه دست و دلباز باش، تشویقش کن، واس تو هم لارج خواهد بود

اصلا از خوشی های زندگیت هیچ جا و به هیچکس نگو خیییلی زود چشم میخورین، از من نصیحت حتی سعی کنین عکس ه ...

دقیقا بهم ثابت شده

هر وقت عکس میذاشتم دعوامون میشد😢

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

با خانواده شوهرت صمیمی نشو...جوری برو و بیا ک باهات مثل ی مهمون رفتار کنن...هیچ وقت خودتو دست کم نگیر...هیچ وقت تعریف هیچ زنی رو جلو همسرت نکن... هنیشه از خوبی هات در لفافه ب همسرت گوشزد کن... لجبازی نکن حرفاتو با سیاست ببر جلو... اگ از خانواده شوهرت متنفرم هسی هیچ وقت جلو شوهرت نشون نده...اگ ردزی با شوهرت ب خون هم تشنه بودین جلو خانواده اش نشون نده...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

نمیدونم ربط داره یانه ولی دلت براهیچ مردی نسوزه چون ذات همشون تهش خورده شیشه داره حتی بهترینش ثابت شدست

کاربری قبلم ترکید بخاطردشمنام 😕واینکه چراگفتم بعضیاتوسایت هرز نپرن وحرفای جنسی نزنن