2777
2789
کسی که پولداره اما بی سواد....مردم سوادشو نمیبیننن...همه پولدار بودنش رو میبینن....متاسفانه😁

الان تواین زمونه آدم این همه باسواد(دوارجون دوستان)زبون نفم میبینه بیشتر به بی سوادا ایمان میاره

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بهم ثابت شده هر وقت عکس میذاشتم دعوامون میشد😢

آره دقیقا منم، من که اوایل انقققققد شوت بودم ازم راجب همسرم می پرسیدن تمام و کمال از خوبی های همسرم می گفتم، الان قشنگ با سر خورده زمین 😑

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خاله زنک نباش بد خانواده ی همسرت رو جلو همسرت نگو، مخصوصا کوچیکا چون میشی یه زن غرغرو و بدبین که حر ...

عالی بود وکامل

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏

همه کامنتا عالی 😘

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اگه بعدا هم اجازه حرف زدن درموردش نداد چی مثلا میگه هیس تموم شد هیچی نگو سکوت کردم فکرکرده کارش درست ...

تو عصبانیت اون میگه تو میگی همشم چرت و پرت به درد نخور بی نتیجه .فقط حرمتای بینتون شکسته میشه وقتی آروم شد بحث کنید دیگه با سیاست زنونه خودت باید بدونی کی وقتشه .بحث تو عصبانیت به هیچ دردی نمیخوره واقعا

به هیچ عنوان با خوانواده شوهر صمیمی نشو و کلنه ای راجع ب شوهرت و زندگیت باهاشون حرف نزن.

خودتو دست بالا بگیر البته نه اینکه گَنده دماغ باشی اما زیادی خاکی باشی ازت سواستفاده میشه.از اولش شوهرتو جوری بار بیار ک تو زن کم خرجی نیستی.ادم اولش از نامزدش خجالت میکشه خیییلی کم خرج میکنه بعدا اونا عادت میکنن حالا بیا درستش کن

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

یه چیزی بگم به قول مامانم داماد هیچوقت محرم اسرار خونواده نمیشه به طبع همونجورکه مادرشوهرهاهم همین حس و به عروس دارن،خیلی رازاری خونوادرو پیش شوهرنگین بعدامیشه یه سلاح براش،واینکه هی چ چیز تکرارمیکنم هیچ چیز ازهیچکس بعید نیست

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
نمیشه دونفری ادم به ارزوهاش برسه

خیلی آرزوهاس ک‌ کوچیکه اما شوهرت واسه قلدر بودنش و اینکه مرده نمیزاره دنبالش بری،خیلی آرزوهارو‌ میشه دو نفره انجام داد اگ‌ برای هم ارزش قائل بشیم

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩