2777
2789

سعی کن زیاد تو جمع خانواده شوهر نخندی نه که نخندی ها سنگین رفتار کن اگه زیادی بگی بخندی روشون باز میشه و همه ی این مشکلاتی که دوستان میگن اینجا واست پیش میاد

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیچکس از خانواده شوهر صمیمی نشو راز های زندگیتو بهشون نگو

تو عصبانیت با شوهرت هیچی نگو و صبوری کن

برا خودت ارج و قرب قائل باش تا دیگران دوستت داشته باشن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

اول بسم الله جوگير نشه مادرشوهرو مادرش بدونه محبت افراطی کنه 

اول بسم الله جو گیر نشه مث کویت خونه مادرشوهر کار کنه ک اونا بدعادت بشن و لطف و وظیفه بدونن 

سومم> اینکه هم ب شوهرش یاد بده هم خودش قرار بذارن هر اتفاق و دعوایی باید دونفر بمونه و خانواده ها نفهمن 

چهارم> زن وقتی قهر کنه بره خونه مادرش ک دیگ قراره طلاق بگیره مسخره ترین کار ممکنه قصد طلاق نداشته باشی قهر بری خونه مادرت نه تنها از ارزش میوفتی بلکه مشکلتم حل نمیشه