دوستان من چند روز پیش وسیله ای برای خودم خریدم که چون کمی قیمتش زیاد بود به شوهرم قیمت واقعیشو نگفتم چون حساسه ! اینم بگم که کارمندم و دستم توی جیب خودمه ! حالا شوهرم اومده اس ام اس های گوشیم و خونده فهمیده چقدر کارت کشیدم و میگه تو دروغگویی و چرا به من نگفتی ! من اصلا گوشیشو چک نمیکنم و اصلا نمیدونم چقدر حقوق میگیره ! دعوامون شد بهم چیزای خوبی نگفت ! به نظرتون به بهانه کمک به مامانم برم خونه مامانم اینا جوری که نزارم بفهمن ؟ چون حرصم دراومده هم فضولی کرده توی گوشیم هم بهم میگه دروغگو ! میخوام ادب شه
خواهرشوهرم همه پولای شوهرش و. میگیره بهش پول تو جیبی میده تمام حسابها به اسم اونه وقتی شوهرش چک داره ...
بابام به مامانم حقوقشو میده بعد ازش پول تو جیبی میگیره اما شوهر من پولاش به جونسمش بستس یه ماه کارت حقوقش دست من بود داشت سکته میکرد به یه بهونه گرفت ازم دیگم نداد میگه فرقی نمیکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا مثل گذشته من هستی ولی اینو بدون هیچکی جز خودت نمیتونه خودتو و روال زندگیتو تغییر بدی هرچقدر هم از دیگران کمک بخوای درست نمیشه و اینو بدون مردا خیلی کم پیش میاد که تغییر کنند ...