2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 44 پست
خواهرشوهرم همه پولای شوهرش و. میگیره بهش پول تو جیبی میده تمام حسابها به اسم اونه وقتی شوهرش چک داره ...

بابام به مامانم حقوقشو میده بعد ازش پول تو جیبی میگیره اما شوهر من پولاش به جونسمش بستس یه ماه کارت حقوقش دست من بود داشت سکته میکرد به یه بهونه گرفت ازم دیگم نداد میگه فرقی نمیکنه

تیکر تولد دختر نازنینمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم همه پولای شوهرش و. میگیره بهش پول تو جیبی میده تمام حسابها به اسم اونه وقتی شوهرش چک داره ...

خب منم اینطوریم

وقتی حقوق من تماماً خرج زندگیم میشه من و شوهرم نداریم

همه پولا یه جا جمع میشه و شوهرم از من پول میگیره

تازه بهم میگه یکم ولخرجی کن تا بفهمم تو هم زنی

من مشکلم اینه آدم عصبی هستم یهو قاطی میکنم چیزی بگه

دقیقا مثل گذشته من هستی ولی اینو بدون هیچکی جز خودت نمیتونه خودتو و روال زندگیتو تغییر بدی هرچقدر هم از دیگران کمک بخوای درست نمیشه و اینو بدون مردا خیلی کم پیش میاد که تغییر کنند ...

اینجوری دیگه شوهر نیست برده هست !خوشم نمیاد 

منم بدم میاد

تازه یه بار داشت به من تیکه مینداخت که بی عرضه هستم چون مثل اون نیستم

میگفت زن باید عرضه داشته باشه مردا به فکر نیستن و...

منم گفتم والا شوهر من حواسش به حساب و. کتابش هست 

خب منم اینطوریم وقتی حقوق من تماماً خرج زندگیم میشه من و شوهرم نداریم همه پولا یه جا جمع میشه و شو ...

زندگی هر کس با دیگری فرق داره من نمیگم اینکار بده ولی خواهرشوهرم چون من مثل اون نیستم بهم گفت بی عرضه 

شوهرم کارش خیلی خیلی مردونه هست من اصلا از کارش سر در. نمیارم حالا پولاش و بده دست من هی زنگ بزنه پول بده... خوب مشتری و همکار و اینا چی میگن؟؟

زندگی هر کس با دیگری فرق داره من نمیگم اینکار بده ولی خواهرشوهرم چون من مثل اون نیستم بهم گفت بی عرض ...

خب دیگه منم نمیگم شمام اینکارو کن

ولی شغلم مردونه است و شوهرمم با هم کار میکنیم

همه چیزمون با همه

اصلا هر دومون یکیم