2777
2789

من 33 هفته ام. هفته پیش رفتم سونو بهم گفت بند ناف یه دور دور گردن جنینه. البته شل هست. والا دکتر همچین گفت ایراد تداره و مهم نیست دیگه بهش فکر نکردم. به شما چی گفتن؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط گفتن یه دورپیچیده الان هفته ۳۵ خداروشکرتکوناش وضربان قلبش خوبه ولی نمیتونم بهش فکرنکنم همش شش نگ ...

البته اینم گفت مراقب حرکت جنین باشم. مشکل اینجاست پسر من خیلی تکون میخوره. گاهی حرکتهاش شدیده. نمیدونم چطور باید کنترل کنم. فقط سعی کردم فعالیت خودم رو کم کنم. باید مراقب بود

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
میگم به نظرتون من برم بیمارستان همون ۳۸ هفته سزارینم میکنن بااین شرایط

میتونی سونو هم بری یه چک کنن وضعیتش رو. چون ظاهرا گاهی ازاد میشه از دور بچه. اینطوری خیالتم جمع میشه

البته اینم گفت مراقب حرکت جنین باشم. مشکل اینجاست پسر من خیلی تکون میخوره. گاهی حرکتهاش شدیده. نمیدو ...

عزیزم اگه دیدی خییلی لگد میزنه واذیت میکنه حتما برو سونو بده پیش دکتر چون خودش خطر داره خدایی نکرده

عزیزم اگه دیدی خییلی لگد میزنه واذیت میکنه حتما برو سونو بده پیش دکتر چون خودش خطر داره خدایی نکرده

اگر حرکتش زیاد بود برم دکتر؟؟به من گفتن اگر حرکتش کم بود برم.حالا به حرفت گوش میدم حتما. بعد هم متاسفانه دکترم سونو نداره

اگر حرکتش زیاد بود برم دکتر؟؟به من گفتن اگر حرکتش کم بود برم.حالا به حرفت گوش میدم حتما. بعد هم متاس ...

عزیزم اگه دیدی حرکتش بیش ازاندازه شده و انگار اذیته بروبیمارستان اونما سونو همه چی هست. بگو بند ناف ی دور دور گردنشه چک بکنن برات.ولی نگران نباش ان شااله هیچ اتفاقی نمیفته

عزیزم اگه دیدی حرکتش بیش ازاندازه شده و انگار اذیته بروبیمارستان اونما سونو همه چی هست. بگو بند ناف ...

بیمارستان هم پیشنهاد خوبی لود. مرسی. اره حواسم رو جمع میکنم حتما