2777
2789
عنوان

خونتون ازلحاظ مکانی جای خوب یا بد یامتوسط شهره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای بالای شهریم ...و من رو این موضوع حساسم ...و به خصوص واسه کسایی که بچه دارن ...

منم. تو راهی دارم براهمین😞

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

منم الان مستاجر هستم و خونه خودم در حاله کامل شدنه با این ک خیلی فشنگه با ۲۲۰متر زیر بنا ولی این خونه رو بیشتر دوست دارم همینجا بشینم از بس راحتم و ای همسایه هام خوبن اصلا دلم نمیره

منم الان مستاجر هستم و خونه خودم در حاله کامل شدنه با این ک خیلی فشنگه با ۲۲۰متر زیر بنا ولی این خون ...

منم دقیقا همینم

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

حتما خونه بخر نهایتا بده اجاره 

اما حتما بخر🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
متوسط رو به بالا     شهرک مگه فرهنگشون پایینه؟ به نکات مثبتش فکر کن مثل خونه دار شدن و ای ...

نه عزیزم شهرکش نسبت به جایی هستیم از لحاظ مکانی پایین تره و خوب وضع مالی اون قسمت متوسط تره

منم. تو راهی دارم براهمین😞

خونه خودتون رو رهن یا اجاره بدید و همینجا بمونید ...یا دو سال اول برید اونجا و بعدش دوباره جابه جا بشید ...اولویت آدمها فرق داره ..ولی من شخصا کیفیت زندگی واسم مهم تره و جای خوب مخصوصا همسایه خوب و دسترسی برام شدیدا مهمه

خونه خودتون رو رهن یا اجاره بدید و همینجا بمونید ...یا دو سال اول برید اونجا و بعدش دوباره جابه جا ب ...

شوهرم قبول نمیکنه😞