2777
2789

ممنون میشم دکتر خوب معرفی کنید که تهران باشه اگه هزینه حدودی و آدرس تقریبی شو هم بگید عالیه🌷🌷

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ارسطو اشتری دوست پیشش عمل کرد راضی بود آدرسشم سعادت آباده هزینشم تقریبا ۹ تومن

ممنونم لطف کردی حتما دربارش تحقیق میکنم

من ۸ ماه پیش،پیش کاظم زرگری عمل کردم راضیم واقعا 

رفتم نمونه کاراشو دیدم به نظرم خوب بود.چقدر شد هزینه عملتون؟

من ۸ ماه پیش،پیش کاظم زرگری عمل کردم راضیم واقعا 

نسیم جان رفتم تاپیک های مربوط به عمل بینیتو خوندم چقدر قشنگ شده مبارکت باشه.

اکثر جوابامو از تاپیکات گرفتم تنها سوالی که مونده برام اینه که به نظرت تا چند روز نباید سرکار برم؟ کار خونه و آشپزی تا چند روز؟ فکر نکنم بیشتر از ۱ هفته بتونم مرخصی بگیرم 

و اینکه چقدر بعد از مشاوره وقت عمل میده؟

نسیم جان رفتم تاپیک های مربوط به عمل بینیتو خوندم چقدر قشنگ شده مبارکت باشه. اکثر جوابامو از تاپیکا ...

مرسی عزیزم.همون بعد یک هفته که گچ بینیت رو برداری چسب بزنی دیگه میتونی روال عادی زندگی ادامه بدی فقط باید ضربه به صورتت نخوره،وسیله سنگین بلند نکنی،بیشترم مهم اینکه ضربه به بنیت نخوره منم دوستم عمل کرد بعد یک هفته سرکار رفت الان ۳ سال شده بینیشم مشکلی نداره.نوبتم از خودت میپرسه مثلا من مشاوره رفتم ۲۴ بهمن بود گفت واسه اخر ماه خوبه که گفتم نه اگه میشه اولای اسفند بزن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
مرسی عزیزم.همون بعد یک هفته که گچ بینیت رو برداری چسب بزنی دیگه میتونی روال عادی زندگی ادامه بدی فقط ...

ممنونم که وقت گذاشتی الان زنگ زدم خاموش بود.فردا زنگ میزنم دوباره بهش. شما صفر تا صد هزینتون ۴.۵ شد؟

مرسی عزیزم.همون بعد یک هفته که گچ بینیت رو برداری چسب بزنی دیگه میتونی روال عادی زندگی ادامه بدی فقط ...

ساعت کاری مطبش برای مشاوره چه ساعتیه؟

ممنونم که وقت گذاشتی الان زنگ زدم خاموش بود.فردا زنگ میزنم دوباره بهش. شما صفر تا صد هزینتون ۴.۵ شد؟

هزینه عمل ۴۵۰۰ ولی فکرکنم از اسنفد هزینه جراحیش ۵۵۰۰ شده معمولا تخفیف هم میده چسب هرسری ۷ تومن من چسب دو هفته رفتم بعد گفتم بهم یاد داد خودم میزدم بگی بهت یاد میده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺