2777
2789
عنوان

میشه دکتر واسه عمل بینی بهم پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
فکرکنم از ۴ تا ۸ بود.شماره مطب رو داری؟

این هفته حتما میرم پیشش توکل به خدا 

توی اون ۱ هفته که گچ شده بینیم آشپزی و کار خونه هم نباید انجام بدم؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
این هفته حتما میرم پیشش توکل به خدا  توی اون ۱ هفته که گچ شده بینیم آشپزی و کار خونه هم نباید ...

انجام ندی بهتره چون یک هفته اول نباید سرت پایین بندازی 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام ندی بهتره چون یک هفته اول نباید سرت پایین بندازی 

از حوصله ای که به خرج دادی بی نهایت ممنونم😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم❤

سلام نسیم جان ببخشید دوباره مزاحمت شدم.

امروز زنگ زدم واسه سه شنبه وقت مشاوره گرفتم. از اونجایی که مرخصی گرفتن واسم سخته یه سوال داشتم میخواستم بدونم از مشاوره تا روز عمل دیگه لازم نیست دوباره برم پیش دکتر؟واسم آزمایشی چیزی نمینویسه که بخوام مرخصی بگیرم؟ یا بگه یه جلسه دیگه بیا واسه فلان چیز؟برای برنامه ریزی هام میخوام بدونم برنامم به چه صورته

مشکلم اینه که من تهرانم دسترسی به دکتر یکم واسم سخته

سلام نسیم جان ببخشید دوباره مزاحمت شدم. امروز زنگ زدم واسه سه شنبه وقت مشاوره گرفتم. از اونجایی که ...

برات درخواست دوستی فرستادم.اگر دوست داشتی دکتر بدونه که از طریق شما باهاش آشنا شدم فامیلیتو برام بفرست که بهش بگم

سلام نسیم جان ببخشید دوباره مزاحمت شدم. امروز زنگ زدم واسه سه شنبه وقت مشاوره گرفتم. از اونجایی که ...

سلام عزیزم خواهش میکنم نه عزیزم نیاز نیست همون بعد مشاوره اوکی باشه تاریخ عمل میگه ازمایش مینویسه قبل عمل میتونی جواب ازمایش از تلگرام بفرستی.من مطمن نیستم ولی بپرس ازش شاید تهرانم عمل کنه

سلام عزیزم خواهش میکنم نه عزیزم نیاز نیست همون بعد مشاوره اوکی باشه تاریخ عمل میگه ازمایش مینویسه قب ...

ممنونم لطف کردی.راستی مشکل تنفسی پیدا نکردی؟من امروز فهمیدم جراح پلاستیکه و تخصص گوش و حلق و بینی نداره

ممنونم لطف کردی.راستی مشکل تنفسی پیدا نکردی؟من امروز فهمیدم جراح پلاستیکه و تخصص گوش و حلق و بینی ند ...

نه عزیزم روز عمل با خودش متخصص گوش حلق بینی میبره اتاق عمل

بعد از عمل چند جلسه باید برم پیشش؟ 

واسه چسب دو هفته اول بهتره خود دکتر چسب بزنه ولی اگه نمیتونی بری بهش بگو یادت بده بعد کسی فیلم بگیره موقع چسب زدن که خودت دیگه بزنی

واسه چسب دو هفته اول بهتره خود دکتر چسب بزنه ولی اگه نمیتونی بری بهش بگو یادت بده بعد کسی فیلم بگیره ...

♥️😘😘😘