فارماسیست مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عنوان ی دوست خوب میخوام😕 | مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 133 پست دلم لک زده برای داشتن ی دوست بامعرفت ک بشه راحت باهاش حرف بزنیشما ازین دوستا دارین؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁 1398/07/12 | 12:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 آره اولویت اول خود آدمه اما وقتی بدونی بچه ها اذیت میشن مجبوری اولویتو بدی به اونا منم دیشب اتفاقاتی افتاد ک دارم به جدایی از همسرم فکر میکنمنمیدونم بخداگیج شدماحتیاج به کمک دارم بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 منم دیشب اتفاقاتی افتاد ک دارم به جدایی از همسرم فکر میکنم نمیدونم بخدا گیج شدم احتیاج به کمک دار ... ببین هر اتفاقی برات افتاده اگه یه کوچولو هم همدیگرو دوست داشته باشین به فکر طلاق نباش
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 ببین هر اتفاقی برات افتاده اگه یه کوچولو هم همدیگرو دوست داشته باشین به فکر طلاق نباش دیشب اتفاقای بدی افتادسخته از کنارش رد شد بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 ببین هر اتفاقی برات افتاده اگه یه کوچولو هم همدیگرو دوست داشته باشین به فکر طلاق نباش دوسش داری؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 دیشب اتفاقای بدی افتاد سخته از کنارش رد شد از خیانت بدتر؟
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 دوسش داری؟ آره اونم داره اما مشکل دوستم بود زیادی دلبری کرده بود فکر نمیکردم پوشش زنندش به شوهرم تاثیر بذاره مادر یه پسرم هست متاسفانه شوهرش اعتیاد داره شوهر من ورزشکار ومربی ورزشی پسرش بود
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 از خیانت بدتر؟ 😔😔😔😔😔حق داری ولی گاهی وقتا طرفت ی حرفی میزنه ک دردش تا مغز استخونت میرهن ی بارچند باردیشب فااااجعه بودفاجعه! بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 😔😔😔😔😔 حق داری ولی گاهی وقتا طرفت ی حرفی میزنه ک دردش تا مغز استخونت میره ن ی بار چند ... مثلا چه حرفی
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 آره اونم داره اما مشکل دوستم بود زیادی دلبری کرده بود فکر نمیکردم پوشش زنندش به شوهرم تاثیر بذاره ما ... وااااای بمیرم برات چ سختالان حست به شوهرت چیهببخشید ولی چطوری شبا میتونی بری کنارش بخوابی بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 مثلا چه حرفی جریانش طولانیهیادآوریشم برای من سختهبیخیالشولی دیشب خیلی سخت گذشتتا صبح نتونستم بخوابم بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 وااااای بمیرم برات چ سخت الان حست به شوهرت چیه ببخشید ولی چطوری شبا میتونی بری کنارش بخوابی خودش به اشتباهش پی برد وهرروز عذرخواهی میکنه همونروز خودشو دار زد تو حیاط زود رسیدم طناب رو پاره کردم زنه انگار طلسمش کرده بود
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 خودش به اشتباهش پی برد وهرروز عذرخواهی میکنه همونروز خودشو دار زد تو حیاط زود رسیدم طناب رو پاره کرد ... نههههبا چ صحنه ی وحشتناکی رو ب رو شدیی بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 جریانش طولانیه یادآوریشم برای من سخته بیخیالش ولی دیشب خیلی سخت گذشت تا صبح نتونستم بخوابم بیخیال دنیا زیروبم زیاد داره آدم اگر آدم بود از بهشت بیرونش نمیکردن ماهارو گذاشتن برا امتحان پس دادن کسای دیگه
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 بیخیال دنیا زیروبم زیاد داره آدم اگر آدم بود از بهشت بیرونش نمیکردن ماهارو گذاشتن برا امتحان پس دادن ... 😔😔😔😔امیدوارم ازین به بعد اتفاقای خیلی خیلی خوب برات بیفتهسرشار از خوشی بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
بانوmelodi عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1449 نهههه با چ صحنه ی وحشتناکی رو ب رو شدیی از شرمش بود بعدشم زنه رفت با اونیکی دوست شوهرم منو شوهرم خودمون دیدیم که داره یواشکی وارد خونه اونیکی دوستش میشه