2777
2789
عنوان

ی دوست خوب میخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 133 پست
آره اولویت اول خود آدمه اما وقتی بدونی بچه ها اذیت میشن مجبوری اولویتو بدی به اونا

منم دیشب اتفاقاتی افتاد ک دارم به جدایی از همسرم فکر میکنم

نمیدونم بخدا

گیج شدم

احتیاج به کمک دارم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
منم دیشب اتفاقاتی افتاد ک دارم به جدایی از همسرم فکر میکنم نمیدونم بخدا گیج شدم احتیاج به کمک دار ...

ببین هر اتفاقی برات افتاده اگه یه کوچولو هم همدیگرو دوست داشته باشین به فکر طلاق نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر اتفاقی برات افتاده اگه یه کوچولو هم همدیگرو دوست داشته باشین به فکر طلاق نباش

دیشب اتفاقای بدی افتاد

سخته از کنارش رد شد

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

دوسش داری؟

دوسش داری؟

آره اونم داره اما مشکل دوستم بود زیادی دلبری کرده بود فکر نمیکردم پوشش زنندش به شوهرم تاثیر بذاره مادر یه پسرم هست متاسفانه شوهرش اعتیاد داره شوهر من ورزشکار ومربی ورزشی پسرش بود 

از خیانت بدتر؟

😔😔😔😔😔

حق داری 

ولی گاهی وقتا طرفت ی حرفی میزنه ک دردش تا مغز استخونت میره

ن ی بار

چند بار

دیشب فااااجعه بود

فاجعه!

آره اونم داره اما مشکل دوستم بود زیادی دلبری کرده بود فکر نمیکردم پوشش زنندش به شوهرم تاثیر بذاره ما ...

وااااای بمیرم برات چ سخت

الان حست به شوهرت چیه

ببخشید ولی چطوری شبا میتونی بری کنارش بخوابی 

مثلا چه حرفی

جریانش طولانیه

یادآوریشم برای من سخته

بیخیالش

ولی دیشب خیلی سخت گذشت

تا صبح نتونستم بخوابم

وااااای بمیرم برات چ سخت الان حست به شوهرت چیه ببخشید ولی چطوری شبا میتونی بری کنارش بخوابی 

خودش به اشتباهش پی برد وهرروز عذرخواهی میکنه همونروز خودشو دار زد تو حیاط زود رسیدم طناب رو پاره کردم زنه انگار طلسمش کرده بود

خودش به اشتباهش پی برد وهرروز عذرخواهی میکنه همونروز خودشو دار زد تو حیاط زود رسیدم طناب رو پاره کرد ...

نهههه

با چ صحنه ی وحشتناکی رو ب رو شدیی

جریانش طولانیه یادآوریشم برای من سخته بیخیالش ولی دیشب خیلی سخت گذشت تا صبح نتونستم بخوابم

بیخیال دنیا زیروبم زیاد داره آدم اگر آدم بود از بهشت بیرونش نمیکردن ماهارو گذاشتن برا امتحان پس دادن کسای دیگه

بیخیال دنیا زیروبم زیاد داره آدم اگر آدم بود از بهشت بیرونش نمیکردن ماهارو گذاشتن برا امتحان پس دادن ...

😔😔😔😔

امیدوارم ازین به بعد اتفاقای خیلی خیلی خوب برات بیفته

سرشار از خوشی