2777
2789
عنوان

زائرای اربعین بیاید ی لحظه

77 بازدید | 11 پست

همسر من هفته بعد عازم کربلاس بنظرتون با این اوضاع عراق صلاحه که بره من خیلی استرس دارم چیکار کنم کسی هست که قراره بره کربلا نظرتون دراینمورد بگید لطفا

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

به نظر من با این اوضاع هیچکس نره بهتره.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

من دارم میرم همین هفته . 

ان شاءالله مشکلی نیست و امنیت برقرار میشه . هیچ وقت خبر بدی توی اربعین از آسیب به زوار نرسیده .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میرم همین هفته .  ان شاءالله مشکلی نیست و امنیت برقرار میشه . هیچ وقت خبر بدی توی اربع ...

سفالینه جونم اگه امنیت برقرار نشد چی؟

یه وقت دیگه برو.نگرانت میشم‌.😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سفالینه جونم اگه امنیت برقرار نشد چی؟ یه وقت دیگه برو.نگرانت میشم‌.😔

قربونت بشم که مهربونی 😍😍😍😍😍

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

دوستم رفته بود مرز شلمچه همیشه اونجا پر از موکب بود ولی الان هیچ خبری نیست اتوبوسم نبوده که برن برگشتن.بعد گفتن تو عراقم ه موکبی نزدن فعلا اگه فامیل دارید برید.میگفتن خسته شدیم از ایرانیا نمیخوایم بیان کشورمون ب گند زدن مواد میارن .بخدا خودشونو باید ببینی یه مدت که آبادان زیاد می اومدن میرفتیم تو بازار می دیدم میوه گندیده خراب اینقد گرون میگفتن اعتراض میکردیم میگفتن برید بابا نخرید عراقیا میان میخرن یبار ساعت 7 شب رفتیم هرجا رو گشتم مرغ گیرم نیومد یعنی وانت میگرفتن پرپر میکردن

ما آبادانیا   
من دارم میرم همین هفته .  ان شاءالله مشکلی نیست و امنیت برقرار میشه . هیچ وقت خبر بدی توی اربع ...

تونستین اطلاع بدین اوضاع چطوره 

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁
دوستم رفته بود مرز شلمچه همیشه اونجا پر از موکب بود ولی الان هیچ خبری نیست اتوبوسم نبوده که برن برگش ...

شما هم این حرفارو باور میکنین؟؟؟😐

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
شما هم این حرفارو باور میکنین؟؟؟😐

کدوم حرفارو عزیزممم؟؟ من خودم ساکن آبادانم رفتم تو بازار دیدم میوه چقد گرون شده بود یه مرغ گیرم نیومدشامپو سیر چیه بخدا کل بازار از مغازه ها میپرسیدم میگفت عراقیا کارتون کارتون بردن.... بجز دوستم داییم و چند نفر دیگه میخواستن برن کربلا نشده اونجا موکبای ایرانی رو نزاشتن. مرتب میرم خرمشهر پارسال جاده ای که میره سمت شلمچه کلا موکبا جمع نمیشدن امسال اصلا نیست اتوبوس نبود خب اون بیچاره ای که میخواد پیاده بره باید جایی باشه که استراحت کنه یه چیزی بخوره چندتا فیلمم همسرم نشونم داد مردم عادی بودن میگفتن خسته شدیم از ایرانیا ایرانیا برید بیرون بقول شوهرمم همش چرته که عراقیا حوراب میشورن پامیشورن ماساژ میدن میگفت همه ایرانیایی که اونجا بودن اینکارا رو میکردن

ما آبادانیا