نازززنین۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 262 عنوان برنامه رژیم امروووووووز 233 بازدید | 44 پست سلااااااااامجمعه تون بخیربرنامه ی امروزمو میخوام براتون بذارممن حدود یک سال و نیم دارم که مشغول رژیمم با کلی انرژی خوووووووب رسيدم به اندام مطلوب✌🏻💪🏻😇 1398/07/12 | 12:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرسا1382 عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 288 بزار 👈👈👈مادم همیشه میگه: من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیره نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه بره.....💔💔💔
نازززنین۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 262 یک سال و نیم رژییییم؟ چقدر کم کردی؟ چرا انقدر طول کشیده همون سال اول 10 کیلو کم کردم البته فقط 6ماه طول کشید ولی با مشاورم ادامه دادم مبادا برگردم عقب هم برنامه تغذیه می گیرم هم تمرینخودم همیشه اسیر بودم آخه چی بخورم چی نخورم الان حدود 53 ام رسيدم به اندام مطلوب✌🏻💪🏻😇
مهرانام عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6022 خوب پس شرایط رژیم تو که یکسال و خرده ای تو رژیمی با کسی که تازه می خواد شروع کنه فرق داره 💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18159 همون سال اول 10 کیلو کم کردم البته فقط 6ماه طول کشید ولی با مشاورم ادامه دادم مبادا برگردم عقب ... سختت نیست اینجوری؟من اصلا نمیتونم طبق برنامه یکی دیگ غذا بخورممنم رژیم گرفتم 20 کیلو کم کردم الانم ورزش حرفه ای میکنم و اعتقاد به سالم خوری دارم و به اندازه غذا میخورم اما رژیم دیگ نیستم
نازززنین۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 262 صبحانه:۲ قطعه نان تست + يك عدد تخم مرغ آب پز + يك عدد خرما + ١٥٠ سي سي آب پرتغالنهار:یک كفگير برنج قهوه اي + ۴ قاشق غذاخوری خوراک سویا و سبزیجات + سالاد شیرازیشام:۵ عدد قارچ کبابی + یک لیوان پوره سیب زمینی + یک کف دست نان سنتی رسيدم به اندام مطلوب✌🏻💪🏻😇
مهرانام عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6022 همون سال اول 10 کیلو کم کردم البته فقط 6ماه طول کشید ولی با مشاورم ادامه دادم مبادا برگردم عقب ... من وزنم نرماله اما حد بالایی نرمال، وزنم ۶۲ هست می خواستم بشه ۶۰ رژیم گرفتم شد ۶۳.۵😐 💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
نازززنین۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 262 سختت نیست اینجوری؟ من اصلا نمیتونم طبق برنامه یکی دیگ غذا بخورم منم رژیم گرفتم 20 کیلو کم کردم الا ... راستش من نیاز داشتم به انگیزه و کمک یک نفر دیگه که خیلی کمکم کردولی مثل شما که عاااااااااااااااااااالیه رسيدم به اندام مطلوب✌🏻💪🏻😇
مهرانام عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6022 صبحانه: ۲ قطعه نان تست + يك عدد تخم مرغ آب پز + يك عدد خرما + ١٥٠ سي سي آب پرتغال نهار: یک كفگير ... چرا رژیمت سه وعده ای هست رژیم معمولا ۵ وعده است 💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
نازززنین۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 262 من وزنم نرماله اما حد بالایی نرمال، وزنم ۶۲ هست می خواستم بشه ۶۰ رژیم گرفتم شد ۶۳.۵😐 2 و 3 کیلو کم کردن که آب خوردنه حتما میتونی رسيدم به اندام مطلوب✌🏻💪🏻😇
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18159 راستش من نیاز داشتم به انگیزه و کمک یک نفر دیگه که خیلی کمکم کرد ولی مثل شما که عاااااااااااااااااا ... عزیزم سعی کن برای ثابت نگه داشتن وزنت بیشتر ورزش کنی خیلی نتیجه بهتری داره
مهرانام عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6022 سختت نیست اینجوری؟ من اصلا نمیتونم طبق برنامه یکی دیگ غذا بخورم منم رژیم گرفتم 20 کیلو کم کردم الا ... چه عالی آفرین، فکر کنم درستشم همین باشه 💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖