2777
2789
عنوان

با وجود بچه ۹ماهه بازم دلم نی نی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست

معلومه دخترت خیلی آروم و خوبه که دوباره به هوس افتادی اخه معمولا مامانا تا چند سال از اسم نوزاد هم‌ گریزونن خدا برات حفظش کنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم  اگه دوس داری بیار عزیزم 😍

واااا

این چه جوابی هست

شما میدونی بارداری با این فاصله چقدر برای خود مادر مضر هست

حالا بچه اول که تا آخر عمر عقده داره ته قلبش به کنار

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بله اصلااینکاررانکن 

من شرایطم مثل شماوناخواسته باردارشدم بچه اول شیرخودمامیخوره بایدازشیربگیرمش وابسته س والادارم شیرش میدم بیشتراسیبش براخودمه من الان16هفته م بچه م1سالشه بازم باصبروحوصله م رسیدگی میکنم بهش ولی خودم خسته شدم دلم میخادبراخودم وقت داشته باشم یابایدعذابپزم یابایدبچه داری کنم فقط شب وقت خواب دارم 

بذار2سالش بشه بعداقدام کن 

من شیر ب شیر باردار شدم از دست دادم جفتشونو.ولی خیلی خوبه خیلی.الان حامله م .گاهی میگم کاش بعد زایمانم خدا بهم دختر بده.شده ارزوم میدونم نمیشه ولی خیلی دلم میخواد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3284843/دیدتون-نسبت-به-کسایی-که-بچه-شیر-به-شیر-دارن?postId=106944608

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi