2777
2789

من پسرم رو از ۴/۵ ماهگی شروع کردم

دخترم ۴ روز دیگه چهار ماهه میشه

خیلی دستشو میخوره شوهرم میگه این غذا میخواد

وزنشم حدودا ۷/۵ کیلو

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

وزنش خوبه دست خوردن بچه ی مرحله شناخت دست خودشه و بیشترهم لثه روباهاش اروم میکنن . پسرمن از۳ماهگی دست خورد۴ماهگی دندون پایین اومد بالام الان۴تاشده بااینکه ۸ماهشه . ولی پسرم شیرخشک نخوردیعنی اصلا شیشه نگرفن شیرم کم بود از اواخر۵شروع کردم لعاب برنج وفرنی تو۶ماه پوره هویج و کدو اینا ۷سوپ و غذاهای ک برنج داشته باشه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

همون شیش ماهگی من شروع کردم

دکتر میگفت زودتر نده غذا بزرگ بشه مشکل معده بوجود میاد

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خوبه دست خوردن بچه ی مرحله شناخت دست خودشه و بیشترهم لثه روباهاش اروم میکنن . پسرمن از۳ماهگی دس ...

دختر من خیلی تند تند دندون درمیاره طفلی تا میاد وزن بگیر یکم اروم شه میبینیم یکی دیگ از زیر لثه معلومه. الان ده ماهشه هشتا دراورده😓

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
وزنش خوبه دست خوردن بچه ی مرحله شناخت دست خودشه و بیشترهم لثه روباهاش اروم میکنن . پسرمن از۳ماهگی دس ...

واقعا ۴ ماهگی دندون دراورد؟ 

دختر منم خیلی شبا بی قراری میکنه جدیدا

بی قراری هاش  مثله پسرم قبل از دندون دراوردنه

ولی فکر میکردم زوده هنوز

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دختر من خیلی تند تند دندون درمیاره طفلی تا میاد وزن بگیر یکم اروم شه میبینیم یکی دیگ از زیر لثه معلو ...

اولیش رو چند ماهگی دراورد؟

پسرم هشت ماهه بود دندون دراورد ولی ۴ تا باهم

باز بعد دوماه دوباره ۴ تا باهم

اولیش رو چند ماهگی دراورد؟ پسرم هشت ماهه بود دندون دراورد ولی ۴ تا باهم باز بعد دوماه دوباره ۴ تا ...

اولیش هفت ماهگی دقیقا تا یکی نصفه میاد بیرون یکی دیگ نیش میزنه

واقعا ۴ ماهگی دندون دراورد؟  دختر منم خیلی شبا بی قراری میکنه جدیدا بی قراری هاش  مثله پ ...

ن عزیزم هرادمی ی جوره همسرم سه ماهگی دندون دراورد پسرم سه ماهگی ب شدت بی قراربود خصوصا توخواب لثش رونگاکنید معلومه 

دختر من خیلی تند تند دندون درمیاره طفلی تا میاد وزن بگیر یکم اروم شه میبینیم یکی دیگ از زیر لثه معلو ...

خداحفظش کنه .من خودم نارحت شدم دندونش زود دراومد چون دکترامیگن تازودتر دربیاد دندونش زودترهم خراب میشه یعنی جنس دندونش خوب نیست

خداحفظش کنه .من خودم نارحت شدم دندونش زود دراومد چون دکترامیگن تازودتر دربیاد دندونش زودترهم خراب می ...

من خودم ۴ ماهگی دندون دراوردم ولی دندونام جنسش عالیه

پسرم ۸ ماهگی دراورد ولی دکتر میگه جنسش ضعیفه

من خودم ۴ ماهگی دندون دراوردم ولی دندونام جنسش عالیه پسرم ۸ ماهگی دراورد ولی دکتر میگه جنسش ضعیفه

نمیدونم اینودکتر گفت وقتی خودم کار دندون پزشکی داشتم ب همسرم گفت بچتون از دوتاتون دندونش بدترمیشه