2777
2789
عنوان

خاطره دندون پزشكي چ بد چ خوب😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 8845 بازدید | 44 پست
اره خداروشکر تا حالا دندونام مشکلی نداشتن

افرين سالممم باشه هميشه 👌ولي براي چكاپ برو حتما☺️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بارم موقع کشیدن دندون عقل،همین که خواست دستشو بکنه تو دهنم،محکم دستشو گرفتم نداشتم بکشه 😐😐 هی ...

😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌

من یه بار رفته بودم دندون عقلمو جراحی کنم رفتم تو مطب نشستم تو صف انتظار دیدم یه دختر رفت تو اتاق یه ...

يا خدا😂😂😂😂😂😂

یه بارم بعد اینکه دندون عقلم کشید ،محکم بینیمو گرفت ،بد دهنمم باز بود گفت فین کن😕😕😕😕گفتم  چی چی؟!!😐😐😐گفت فین، فین چطوری میکنی،الان مثلا فین کن😕😕

منم خواستم کلاس بذارم 😆،گفتم من فین نمیکنم که،بلد نیستم😄😄😄

گفت پس چطور دماغتو تمیز میکنی،نکنه با انگشت؟!😐😐ابروم رفت😓😓😐😧😧😧مثلا خواستم کلاس بذارم😅😅😅

هنوزم که هنوزه نفهمیدم چرا اونکارو کرد!!😐😐😕😕

اخه برا منم تیغ زد تا دندون عقلمو در بیاره دندونم کاملا زیر لثه بود ولی درد نداشت چون امپول بی ...

گلم میگم آمپولو زد بلافاصله شروع به کار کرد نذاشت آمپولش اثر کنه خب بالاخره درد داره دیگه باید یه چند دقیقه ای صبر کرد تا اثر کرد چوب سحر آمیز هری پاتر نیست که آنی بی حس کنه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اخه برا منم تیغ زد تا دندون عقلمو در بیاره دندونم کاملا زیر لثه بود ولی درد نداشت چون امپول بی ...

اره من خيليييي سوسولم جراحي كرد هيچ دردي نداشتم😅😅

دومی درسته ها 😕🙄

اخه دكتر خودم ميگفت كِشي يني بيرون كشيدن عصب.

دوستمم دانشجوي دندون پزشكيه ميگه كِشي.من خودم فك ميكردم كشتن عصبه 

یه بارم بعد اینکه دندون عقلم کشید ،محکم بینیمو گرفت ،بد دهنمم باز بود گفت فین کن😕😕😕😕گفتم  چ ...

من فين نميكنم ك🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂عه چ عجيب بوده كارش 

نمیدونم منم از دندون پزشکا شنیدم همه کشتنو میگفتن

ب من اعتمادي نيست واقعا حافظمم داغونه😂😂

من از دندانپزشکی خیلی میترسم ولی دوستم من رو پیش دکتر خودش دکتر افتخار آشتیانی برد و الان 2 سال هست پیشش مرم واقعا عالیه کارش درسته هنوز میترسم ولی خیالم از کارش راحته در ضمن خیلی هم با حوصله و خوش اخلاق هستن.

یه بارم بعد اینکه دندون عقلم کشید ،محکم بینیمو گرفت ،بد دهنمم باز بود گفت فین کن😕😕😕😕گفتم  چ ...

دندونپزشک منم بعد کشیدن عقل گفت فین کن.دلیلشم گفت که اگه ریشه ش تو سینوس باشه بعد از کشبدن وقت فین خون زیاد یا هوا با فشار میاد پایین و...باید یه کارایی کنه دوباره دکتر.