2777
2789
عنوان

دلیل زن صاحبخونمون چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه ازش بدمیگن

من مشکوک شدم شما که هیچ یعنی چه گفته  پیامهارو پاک کن قبل اینکه بخوابی 😑😑😑😑😑 مگ چی بوده پیامهاش

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...

اما حودم با اینکه رهن به اسم خودمه کاری به پرداخت  و صابخونه هم ندارم. صابخونه منم خانمه میکم هر کار داری زنگ بزن شوهرم.

البته معمولا کاری نداریم باهم. ما عکس پرداخت  رو میفرستیم اونم متشکرم میفرسته 

فکرکرده شوهرم دوتاخط داره

فردا زنگ بزن بگو خانم فلانی دیروز یه پیام هایی بین ما رد و بدل شد که من منظور شما را دقیق نفهمیدم ،میشه بگید منظورتون چی بود؟

اینجوری اون فکر میکنه اون دوتا خط مال تو هستن

از الان هم واسه شوهرت سروصدا راه بنداز حساب کار دستش بیاد پاش لیز نخوره شیطون گولش بزنه

خدایا شکرت   
من مشکوک شدم شما که هیچ یعنی چه گفته  پیامهارو پاک کن قبل اینکه بخوابی 😑😑😑😑😑 مگ چی بوده پی ...

خوب منم همینومیگم ازشوهرمم میپرسم میگه پیامی نداده راست ودروغشونمیفهمم

شما هر کاری کنی عیب نداره چون معلومه تربیت درست درمونی ازت نکردن 

فضولی به شما نیومده ...تو تربیت نداری که زر مفت میزنی تربیت کسی رو میبری زیر سوال

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .