2777
2789
عنوان

با اپ از عابر بانکم دزدی کردند 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 111 پست
ی سایت کلاهبرداریه تو هیچ صفحه ی اینترنتی نرفتی که مشخصات کارتو بزنی بعد ارور بده یا بگه مشخصات کارت ...

نه بخدا . پلیس فتا هم گفت برو اپ رو حذف کن و از خود بانک برنامه بگیر برای کارای بانکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک گفت با اپ انتقال داده شده

با آپ منتقل شده به حساب  کی؟وگرنه بله طرف  رمز  دومتونرو داشته یا آپ  منتقل  کرده عجیب نیست

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
قسمت دوم حرفت با استارتره😅

عه قاطی شد من فکر کردم استارتری😅خب سایت فیشینگ همینه ی سایت تبلیغاتیه میری داخل مشخصات کارتو میزنی ولی ارور میده یا میزنه مشخصات اشتباهه و کارت نامعتبره و خیلییی هم زیاد شدن متاسفانه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
خوب یکی شماره ها و رمز شما رو داشته باشه می تونه با آپ جابجا کنه لزوما ربطی به برنامه نداره  ش ...

دقیقا فقط۲۸۰نیازداشته نه ۳۰۰ یا ۲۰۰

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
نه وقتی داری با اپ کار میکنی  کسایی که اپ رو حک کرده باشند دارند میبینن چه رمزی وارد میکنی بر م ...

آپ اپلیکیشنه کسی نمیتونه حکش کنه شما یا فیل،ترشکن روشن بوده یا جای دیگه ایه اشتباه میکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کارمند بانک به منم گفت از اپ استفاده نکنین فقط اپلیکیشنای بانک خوبه

خوب کارمنده بانک بگه عجیب نیست 

تاکسی رانی هم میگه از ما ماشین بگیرین نه اسنپ و غیره 

ولی خیلی عجیبه خود آپ دزدی کنه چون مشتری هاش رو از دست میده 

بعدم شما می دونی گردش مالیشون چقدره ؟ دیگه فکر نکنم نیازی به این جور دزدی باشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دوستان عزیزم. تو کارتایی که رمز دوم دارن خیلی پول نگه ندارید  من این کار رو میکنم نگران ...

من اصلا پول زیادی نداریم دزده حساب ما رو ببینه دلش میسوزه😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعید میدونم عزیزم  ، من الان سه ساله دارم با آپ کار میکنم ، یا کسی رمز دوم و سی وی سیتو داشته ، یا تو یه سایت یا برنامه ی دیگه این اطلاعات رو وارد کردی از طریق همون بوده ، وگرنه آپ خیلی امنه .

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
دوستان عزیزم. تو کارتایی که رمز دوم دارن خیلی پول نگه ندارید  من این کار رو میکنم نگران ...

منم دقیقا همینو میخواستم بگم😅

خرید نتی خیلی انجام میدم ولی ته حسابم بیشتر از پونصد تومن نیست.نیاز داشته باشم سریع از طریق بانک افزایش میدم

مگه میشه!! انتقال وجه ینی کارت ب کارت شده باید میدیدن ب چه کارتی رفته!! بعدم زنگ بزن خود آپ بگو. خ ...

پلیس فتا با اون قدرتش گفت برد خودتو الاف نکن اینا صد تا کارت دارن به اسم دیگران