2777
2789
عنوان

با اپ از عابر بانکم دزدی کردند 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 111 پست
راست میگن باید چند برابر پولتو خرج کنی تا شاید پیداش کنن

نه بابا من هفته گذشته یه ملیون ازم دزدیدن همینجوری اینترنتی رفتم شکایت کردم کلا ۳۰تومن شد 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

حالا اون چی پلیسا رو بگو بیکار نشستن میگن سخته نمیشه خاک بر سرشون واقعا 

فقط تا یکی کار سیاسی کنه بلدن بگیرنش درمورد چیزای دیگه اصلا عین خیالشون هم نیست 

پلیس خارج بچه هم زنگ بزنه سریع میرن ببینن چی هست

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه سایتی؟

ی سایت کلاهبرداریه تو هیچ صفحه ی اینترنتی نرفتی که مشخصات کارتو بزنی بعد ارور بده یا بگه مشخصات کارت اشتباهه؟؟

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
تو شکایت کن ابنا چون خودشون باید دنبالش بیفتن و کار خودشون اضافه میشه الکی میگن شمایت نکن تازه امک ...

مال ما سه تومنمونو دزدیدن شکایت کردیم قاضی رد کرد حتی یه رای داد که الان طرف بخواد میتونه از ما شکایت کنه بگه بهم تهمت زدن😐😐😐😐😐

منم  با  آپ  کار  میکنم شما احتمالآ خرید اینترنتی داشتید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
بانک گفت با اپ انتقال داده شده

خوب یکی شماره ها و رمز شما رو داشته باشه می تونه با آپ جابجا کنه لزوما ربطی به برنامه نداره 

شاید به جا کسی شماره هات رو گیر آورده 

بعد چرا ۲۸۰ آخه 🤔

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….