2777
2789
عنوان

درددل

199 بازدید | 28 پست

خانوما خیلی دلشکستم نامزدم ب التماس و ناله های من گوش نداد رفت بهش گفتم نرو من بدون تو نمیتونم اما رفت میگف مادرم راضی نیست مادرم تورو نمیخاد  دیگ من نمیتونم رو حرف مادرم حرف بزنم غرورمو همه چیمو زیر پا گذاشتم ولی اون گوش نکرد و رف الان اصلا حالم خوب نیست انگار دارم دیونه میشم خاطراتش  داره دیونم  میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بحثی پ۰یش اومد ب مادرش گفتم مامان بچتو خوب تربیت نکردی اونم ناراحت شده ولی معذرت خاهی کردم اما نان ...

از اون گیرا بوده که کوتاه نمیومده ولی خب دختر چه حرفی بود زدی اوله کاری من یه بچه دارم چند ساله از زندگیم میگذره اگه اینو بگه شر بدی درست میشه برام با خانواده شوهر اصلا اصلا نباید بحث کرد چون زندگی خودت خراب میشه

از اون گیرا بوده که کوتاه نمیومده ولی خب دختر چه حرفی بود زدی اوله کاری من یه بچه دارم چند ساله از ز ...

خب نفهمیدم چی گفتم اونم کوتاه نیومد بهم ی فرصت نداد ینی نانزدم نمیتونست راضیش کنه 

خب نفهمیدم چی گفتم اونم کوتاه نیومد بهم ی فرصت نداد ینی نانزدم نمیتونست راضیش کنه 

چرا اگر شوهرت میخواست صد در صد راضی می شد ولی کسی که انقدر حرف مادرش روش اثر داره همون بهتر که باهاش نباشی زندگی کلی بالا و پایین داری کلی حرف پیش میاد اینجوری که نمیشه

چرا اگر شوهرت میخواست صد در صد راضی می شد ولی کسی که انقدر حرف مادرش روش اثر داره همون بهتر که باهاش ...

میگف من.  نمیتونم راضیش کنم باید خودت راضیش کنی من راضیش کنم پس فردا مادرم میگه تو منو اجبار کردی  اون این همه میگف دوستدارم ولی این اخریا میگف خوشبخت میشی دیگ مادرم راضی نمیشه من حرف مادرم حرف منه