2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه این ادم ارزش نداره بیخودی داری خودتو ناراحت میکنی هرچی هم بهش اصرار کنی اون بدتر پست میرنه م ...

من با تجربه ایی که دارم میگم دیگه بهش فکر نکن حتی اگه سراغتو گرفت جوابشم نده رابطتت باهاش به نتیجه نمیرسه

ی بحثی پ۰یش اومد ب مادرش گفتم مامان بچتو خوب تربیت نکردی اونم ناراحت شده ولی معذرت خاهی کردم اما نان ...

اگه دوستت داشت سنگم از آسمون میومد ولت نمیکرد توام کارت اشتباه بوده ولی اونم بهونه اومده دستش

خب دیگه این ادم ارزش نداره بیخودی داری خودتو ناراحت میکنی هرچی هم بهش اصرار کنی اون بدتر پست میرنه م ...

اخه من یبار ازدواج کردم ت عقد جدا شدم موقیعت خوبی بود اما من از ذاتش خبر ندارم نمیدونم چرا اینجوری شد 

ب این فکر کن که اگه تورو میخاست اینجوری باهات برخورد نمیکرد اینقدر خودتو سبک نکن بعدشم مگه چی گفتی حالا ک اینجوری باهات برخورد کرده .بنظرم خودش دیگه تورو نخاسته حرفتو اینقدر گنده کرده

خدایا مواظب تو دلیم باش 
اخه من یبار ازدواج کردم ت عقد جدا شدم موقیعت خوبی بود اما من از ذاتش خبر ندارم نمیدونم چرا اینجوری ش ...

عزیزم دست نگه دار هنوز کلی وقت هست برای ازدواج اینجوری که داری خودتو نابود میکنی 

اگه دوستت داشت سنگم از آسمون میومد ولت نمیکرد توام کارت اشتباه بوده ولی اونم بهونه اومده دستش

دوهفته التماسش کردم خانوادم گفتن نکن ولی من گوش نکردم اره میدونم اشتباه بوده اما من معذرت خاهی کردم گفتم میرم پیش مادرت اما اون انگار بهونش بود 

به نظرم خوب شد که این اتفاق افتاد کسی که اینقدر حرف مادرش براش مهمه همون بهتر که بره اگه ازدواج میکردی فردا همون مادر شوهرت هی تو زندگیت دخالت میکرد بعد دیگه زندگیت سیاه میشد و شاید حکمتی تو کار بوده که این اتفاق افتاده صبور باش و برو دنبال یکی که لیقت تو رو بیشتر از اینا داشته باشه تو رو تاج سرش بکنه

تا اومدیم گرگا رو رام کنیم سگا شاخ شدن!
ب این فکر کن که اگه تورو میخاست اینجوری باهات برخورد نمیکرد اینقدر خودتو سبک نکن بعدشم مگه چی گفتی ح ...

بهونش مادرش بود شاید یکی دیگ اومده تو زندگیش

بهونش مادرش بود شاید یکی دیگ اومده تو زندگیش

بنظرم این ک میگه مادرم ناراحته بهونست .یا اینکه میخاد حسابی تنبیه ت کنه .ب هر حال حقت این حرفا نبوده بنظر من توم یکم خودتو واسش بگیر دختر

خدایا مواظب تو دلیم باش 

هزار تا از اون بهتر هست تو دنیا خوب چشمات و وا کن و ببین باور کن از اون قشنگ ترشم هست اصرار نکن بهش مغرور میشه اینجوری دیگه زندگی با اونم ب دردت نمیخوره چون هر وقت مشکلی پیش بیاد و گله کنی میگه ک خودت ب پام افتادی اینجوری مجبوری ک هر زندگی ک اون برات تعیین میکنه رو قبول کنی حق ن اوردن و اظهار نظرم نداشته باشی تو زندگی. خب رفته ب سلامت . همه چیو بسپار ب زمان گذر زمان همه چیو درس میکنه خودت ایندتو بساز