2777
2789

من ۱۰ ساله ازدواج کردم هیچوقت هیچکاری نکردم که شوهرم شاکی شه و باهاش مخالف باشه و مثلا بگه اینکارو انجام نده  

میخوام بدونم مثلا بعضی خانما میگن شوهرشون از دستشون عصبانیه مگه چه کاری انجام میدن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

لجبازی میکنم

البته از اول اینجوری نبودما. دست روزگار لجبازم کرد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرم دستشویی دیر بیرون میام دیوونه میشه

شوهر منی نکنه. موقع غذا تو مهمونیا میره اونجا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میرم دستشویی دیر بیرون میام دیوونه میشه

😂😂😂عاشقت شدم 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
لجبازی میکنم البته از اول اینجوری نبودما. دست روزگار لجبازم کرد

هووووم منم یکم لجبازم ولی تا این حد مثل شما 

شوهر منی نکنه. موقع غذا تو مهمونیا میره اونجا

وااای شوهرمنم هرجا رفتیم مهمونی سفره پهن میشه میره دستشویی😐همه معطل که آقابیاد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...