2777
2789
عنوان

گیسوام.خانومایی که نی نی پوشاک میکنید بیایین تجربه مو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه من پوشکشو پر نمیکنه ولی از پهلو نم پس میده واسه همین هر ۳ ساعت یا ۴ ساعت عوضش میکنم

ببین این کمرش خیلی بالاعه..متاسفانه دخترم خوابه عکس بدم..اصلا محاله پس بده...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من میخواستم بگیرم ولی قبلا چسبیشو واسه پسرم استفاده کردم خیلی زبر بود ترسیدم اینم زبر باشه

یه بار تست کن..خیلی خوبه

خیلی لطیفه..من متاسفانه خرید پوشک ندارم وگرنه دائم اینو میخریدم..ما مغازه داریم کلی مولفیکس..اگر‌قرار بود پول بدم بابت پوشک اینو خیلی راضی بودم..خونه مامانمم خریدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وااای ممنونم عزیزم حتما این سری امتحان میکنم بخدا خسته شدم هررررروز نم پس میده

انشالله جواب بگیری

فقط امضات🤣🤣🤓🤓

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
۲۴ تومن ببخشید

منم برای پسرم از همین استفاده میکنم، خیلی عالی و راحته

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کمرش چجوری واسه هر بچه ای جور در میاد و نم‌نمیده؟

فریِ

هم لاغر هم چاق..کشیه

دختر من این چند روزه نم‌نداده