2777
2789

شوهرم از همه لحاظ عالیه 

تنها خصلت بدش اینه که زود عصبانی میشه و براش فرقی نداره کجا باشه

منم خیلی ناراحت میشم اینطور ضایع میشم 

بیاین راهنماییم کنین

و بگین کدوم اخلاق شوهرتو نتونستین عوض کنین

خدایا وقتی میدونم که میبینی، آروم میشم

منم همين مشكل رو دارم

به خاطر دعواي ديشب شوهرمو از خونه بيرون انداختم

الانم پسرم بهونشو ميگيره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر من همین مشکل و داشت ولی خیلی رو خودش کار کرد الان خیلی بهتر شده خداروشکر

خیلی دعا میکرد و ذکر میگفت

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
چه  دعوایی شد

خونه مادرشوهرم بوديم

پسرم اسباب بازيشو به سمت باباش انداخت و اسباب بازي به چشمش خورد

كلي سر بچه داد زد

منتظرم بابام از سفر بياد و تكليفمو با اين ديوونه مشخص كنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
عزیزم شوهر من همین مشکل و داشت ولی خیلی رو خودش کار کرد الان خیلی بهتر شده خداروشکر خیلی دعا میکرد ...

خودت آسیب ندیدی این وسط؟

چه اذکاری؟

خونه مادرشوهرم بوديم پسرم اسباب بازيشو به سمت باباش انداخت و اسباب بازي به چشمش خورد كلي سر بچه دا ...

ببین حالا بچه ات بهونه همون بابا رو میگیره

گاهی آدم باید کوتاه بیاد

ببین حالا بچه ات بهونه همون بابا رو میگیره گاهی آدم باید کوتاه بیاد

اتفاقا خط قرمز من همين بچس

خيلي بهش رو دادم

خودت آسیب ندیدی این وسط؟ چه اذکاری؟

خب چرا خیلی حرص میخوردم

دوستان درست میگن آدم باید اول خودش بخواد تا درس بشه

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!