2777
2789
میترسم بچه از دوری من زیادی اذیت بشه. اخه خیلی کوچولوعه. از طرفی هم میترسم اونا بد بار بیارنش. ها

موژان جان اول ببین بچت چه شرایطی داره وابستگی داره یا نه منپ رفتم سر کار و الان یک سال سرکارم ولی الان دارم میام بیرون دخترم دچار اضطراب از جدایی شده همش ناخون میخوره دندوناشو به هم فشار میده موهاشو میپیچونه و ....

خیلی حداست باید بهش باشه

کار ومستقل بودن خوبه ولی خب بچه واجبتره چون اینجوری ممکنه چند شخصیتی بشه و تو تربیتش با مشکل بربخوری

منم از همچین چیزایی میترسم. اما اگ این موقعیت از دست بدم

دیگه شاید تا. اخر عمر بیکار بمونم. از طرفی هم بچم خیلی کوچیکه موندم چکار کنم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موژان جان اول ببین بچت چه شرایطی داره وابستگی داره یا نه منپ رفتم سر کار و الان یک سال سرکارم ولی ال ...

منم از همچین چیزایی میترسم

الان ک وابستس. ولی کوچیکه فک کنم راحت تر بتونه ب کسی دیگه عادت کنه. موندم چحار کنم

منم مثل شکا فکر میکنم. اما همچین موقعیت کاری دیگه پیش نمیاد برام. شاید تا اخر عمر بیکار بمونم اگ این ...

اگه به تربیت مادرشوهرت اعتماد کامل داری شاغل شو وگرنه بچسب به بچت. برو کلاسی چیزی یاد بگیررچند سال دیگه کارافرینی کن با بچت کار کن

اره بزار حتمن نگران نباش بچه غذا کمکی میخوره ساعت کاری و حقوقتو بگو

ساعت کاریش هفت صب تا دو بعدازظهر. تعطیلی هم داره. اگ شیفت عصر باشم یک تا هشت شب

ساعت کاریش هفت صب تا دو بعدازظهر. تعطیلی هم داره. اگ شیفت عصر باشم یک تا هشت شب

اهان زیادم ساعت کاریت طولانی نیست تازه چند ساعتشو بچت خوابه. بعدم میگی میتونی باشیفت شوهرت هماهنگ شی.بنظرم خوبه