2777
2789
چ خوب منم حساب اصافه دارم ميخوام همبنكارو بكنم فقط چجوري جم كنم همسرم حواسش نباشه 

والا شوهر من اصلا تجسس نمیکنه منم رو نمیکنم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عنوانتو نباید این میزدی! اینجوری کسی خودشو نشون نمیده

باید میگفتی مقتصد ها بیان تو😁

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بگيد ديگه چجوري جم كنم 

کسی ک پولدار میشه ی راه جدید پیدا میکنه

ی منبع درامد

حرف منو بشنو و بدون 

با مثقال مثقال جمع کردن بجز عذاب کشیدن چیزی نداره و پولی جمع نمیشه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
کسی ک پولدار میشه ی راه جدید پیدا میکنه ی منبع درامد حرف منو بشنو و بدون  با مثقال مثقال جمع ...

منبع درامج اينا دارم ولي مجبورم يواشكيم جم كنم 

اتفاقي افتاج حرفي از همسرم شنيدم ك كه اين تصميمو گرفتم 

منبع درامج اينا دارم ولي مجبورم يواشكيم جم كنم  اتفاقي افتاج حرفي از همسرم شنيدم ك كه اين تصمي ...

پس ازش پول بگیر خرج نکن

مثلا مانتو بگیرم ۴۰۰ت

بعد ۲۰۰ بخر ۲۰۰ذخیره

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

من پول تو بانک نمیزارم جمع میکنم با بدبختی نقدم هست بخدا شوهرمم بهم پول نمیده کاشت ناخن انجام میدم ذره ذره جمع میکنم میخوام برم طلا بگیرم به شوهرم بگم بدله

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩