2777
2789

به هربهانه ای که بخوام چیزی بخرم بیشتر میگیرم واضافش روجمع میکنم بگما اصلا خسیس نیستم زیاد میخرم زیااااد ولی بازم جمع میکنم حتی شده ازپول میوه ۲تومن بزارم کنار یا دویست تومن فرقی نداره یه جایی توخونه قایم میکنم چندماه یبار یه حساب دارم کسی نمیدونه میرم میریزم توش ۸سال اززندگیم گذشته بود هیچی نداشتم تازه طلاهامم واسه کارش دادم وکم خرج بودم یبارکه دعوای سختی داشتیم شوهرم حرفایی زدوکارایی کرد که فهمیدم باید بفکرخودم باشم فقط واینده بچههام بادست خالی پوچم دیگه بفکر پس انداز افتادم وتونستم پول خوبی جمع کنم که شوهرم بیخبره واینکه واسه بچههام یه قلک گذاشتم که شوهرم چندروز یبار بهشون پول میده اونجام تقریبا یه تومن بود واسشون که خیلی فکرخوبیه وحتما حتما واسه خودم خرجای حسابی میکنم لوازم خوب لباس خوب تاهم شک نکنه که پولارو چیکار میکنم هم عادت کرده باید خرجم کنه و‌‌‌‌

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا انقدیواشکی 

چون اگه شوهرم بفهمه پول دستمه اون چند تیکه لباسی هم که هر از گاهی برام میگیره دیگه نمیخره 

میدونه کاشت ناخن انجام میدم اما بهش میگم از مشتری خبری نیست کم میاد اونم خرج میکنم

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
چی شد یهویی نظرت تغییرکرد

ماجراش مفصله ولي خلاصه كنم اينكه خونه بخريم هانوادش نميذارن نصفشو بنامم كنن 

ديروزم سريال ترور خاموشو ميديدم بحث زن دوم اينا شد همسرم گفت به بچه هاي اون زنه چ ربطي داره پدرش زن دوم گرفته بعد يكم بحث كرديم اينا ،برکشت گفت نه اتفاقا خوب كرده ..!!!!!(

منم يكم بيدار شدم به خودم اومدم ديدم زيادي باهاش صادقم 

همه چيم روءه براش

به هربهانه ای که بخوام چیزی بخرم بیشتر میگیرم واضافش روجمع میکنم بگما اصلا خسیس نیستم زیاد میخرم زیا ...

خوشبحالت که شوهرت بهت راحت پول میده من یه عمر با این حسرت دارم زندگی میکنم خدا جواب شوهرمو بده همیشه نفرینش میکنم

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
خوشبحالت که شوهرت بهت راحت پول میده من یه عمر با این حسرت دارم زندگی میکنم خدا جواب شوهرمو بده همیشه ...

راحتم نمیدهها هزارتا بهانه میارم خریدت بده وفلان پول بده خودم میخرم اونم ازخداشم بعدش میگم گرونیه بااین پولا چیمیشه خرید بیشترش کن...

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏

شوهرم خیلی ولخرج بود من خرجی خونه رو از شوهرم گرفتم یک جاهایی صرفه جویی میکنم همیشه تهش یک چیزی می مونه آخر ماه میرم سکه میخرم حتی صد تومن ... از این راه کلی پس انداز کردم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
باشه ممنون

_ طبق روایت سه چیز است که برای مردان بد است اما برای زنان فضیلت می باشد. این سه چیز عبارتند از تکبر، ترس، بخل که هر سه از صفات رزیله است. شهید مطهری تحلیل این روایت را این طور بیان کرده است که صفات رزیله بد است ولی رفتار متکبرانه و رفتار ناشی از ترس و رفتار بخیلانه برای زنان فضیلت است.

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود