2777
2789
عنوان

کسی هست تو کار کاشت ناخن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 20 پست
ناخن کار زیاده ولی کسی که حرفه ای باشه و بعد یک ماه ناخن هوا نگیره و قارچ نزنه کمه من خودم هر ترمیم ...

دقیقا ناخن کار منم یکسال و نیمه شروع کرده انقدر پشتری ثابت داره که اصلا وقت به بقیه نمیده هزار ماشالله ماشین خریده هر بار هم که میریم یک تکه طلا اضافه کرده ۲۲ سالش هم هست

برو یه جای خوب اصولی و خوب یاد بگیر هیچ اتفاقی نمیوفته بخوای این فکرارو کنی تو همه کارها هست کاشت نا ...

مرسی از راهنماییت  آره  راست  میگی  

برم  کاشت  مژه  بهتره 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سخته اما اگه علاقه داری خوبه وگرنه دوست خودم واسه ناخن من ده ساعت وقت گذاشت همش شد ۶۰ تومن ...

مگ چیکار کرد ده ساعت😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
منکه میخام برم طراحی دوخت بخونم با معماری قاطیش کنم 🙄🙄🙄

کار خوبی  میکنی  هم دنبال  علاقه ات  رفتی  هم درآمدش  بیشتره 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی