2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانش شمالی.ساختمان سینا.روبرو اورژانس بیمارستان طالقانی

اهان من دکتر خودم نیک نژاد هست برای درمان میخای؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اهان من دکتر خودم نیک نژاد هست برای درمان میخای؟

اره.نیکنژاد و تعریفشو شنیدم.دیروز رفتم موسوی میگن کارش خوبه گفتم شاید کسی تحت نظرش باشه اینجا آخه خیلی دارو دادبهم

اره.نیکنژاد و تعریفشو شنیدم.دیروز رفتم موسوی میگن کارش خوبه گفتم شاید کسی تحت نظرش باشه اینجا آخه خی ...

من ایشون رو نمیشناسم انشاالله که خوبن و نتیجه بگیرید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم اگه مشکل جدی داری برو‌پیش پورقاز

بیانی هم خیلی خوبه

[QUOTE=106839589]عزیزم اگه مشکل جدی داری برو‌پیش......پورغاز مرده ؟؟شمارفتین پیشش؟؟

اگر گنبدی هستی چطور دکتر پورقاز رو نمیشناسی؟خیلی معروفه..بله مرد هست و سنش هم خیلی بالاست کارش هم رو دست نداره..بقیه دکترارو بیخیال

اگر گنبدی هستی چطور دکتر پورقاز رو نمیشناسی؟خیلی معروفه..بله مرد هست و سنش هم خیلی بالاست کارش هم رو ...

اسمشو شنیدم  میدونم که مرده ولی تا الان نرفتم روم نمیشه.بازم ممنون

اونا براشون طبیعیه دیگه

اره ولی نمیتونم خیلی خیلی سخته .مامانم بیست سال پیش تحت نظرش بوده ولی من نمیتونم میدونم سنشم زیاده ولی....نمیتونم.انشالله همین موسوی خوب باشه جواب بگیرم .ممنون