2777
2789

خیلی اذیت میشم.صبح شوهرم بهم گفت صبح بخیر نمیشنیدم.رفتم حموم اومدم گرفت دیگه باز نمیشه

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این کاری که میگمدکترای سنتی قبول دارن من خودم انجام دادم خوب شدم ولی خواهرم انجام داد خوب نشد حالا امتحانش ضرر نداره.

نصف لیوان آب جوش بریز گوشت رو بگیر روش سر لیوان کامل گوشت رو بگیره اگر سوختی دوباره گوشت رو بردار دوباره بزار فقط مواظب باش نسوزی اگه میترسی بریزه یه پنبه بزار توش آب هم کمتر بریز

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
عزیزم این کاری که میگمدکترای سنتی قبول دارن من خودم انجام دادم خوب شدم ولی خواهرم انجام داد خوب نشد ...

اهان یعنی بخارش بره تو گوشم؟

اهان یعنی بخارش بره تو گوشم؟

آره عزیزم میگن بخار آب اون هوایی که تو گوش جمع شده رو میگیره من انجام دادم بعد ۱۰ دقیقه خوب شدم برای من خیلی خوب بود

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
😁😁😁من گوشم تو ماشین ک میگیره دهن و دماعماغما میگیرم یه بازدم محکم میدم😁😀

خیلی انجام دادم اینو بدتر شد.آره تو ماشین جواب میده اون😄

آره عزیزم میگن بخار آب اون هوایی که تو گوش جمع شده رو میگیره من انجام دادم بعد ۱۰ دقیقه خوب شدم برای ...

پاشم انجام بدم سریع..انشالله ج بده قربونت گلم